najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

OI! The Night w/ STAGE BOTTLES + tribina 'Antifašizam i policijska represija'... (p)
press / ,Tuesday 18 October 2011



Petak 21.10.2011 OI! The Night w/ STAGE BOTTLES + tribina "Antifašizam i policijska represija", projekcija filma @ AKC ATTACK

.. Gomila fanova unutar punk i skinhead subkulture, himnični oi!, te snažan antifa stav dovode ih po drugi put u Mediku. Prije tri godine u Pierottijevoj ulici je bio skvot, a danas je Klub Attack. Stage Bottles su poput nas - sometimes antisocial but always antifascist!...


PETAK 21.10.2011, Pierottijeva 11, Zagreb
Autonomni kulturni centar Attack! vas poziva na događanje:


@ Klub Attack - OI! THE NIGHT
VRATA 22h, KONCERT 23h

Upad s rezervacijom 35 kuna, bez rezervacije 45 kuna. Za rezervaciju pošaljite e-mail do ponoći 20.10. na klubattack@gmail.com sa subjectom "Stage Bottles" zajedno sa vašim imenom i prezimenom.




STAGE BOTTLES (Njemačka)
http://www.stagebottles.de/
Legendarni street punkeri iz Frankfurta, Stage Bottles, osnovani su 1993. godine. Već duže vrijeme slove za jedan od najaktivnijih nemačkih punk-rock bendova. Na glasu su kao jedno od lidera antifa skinhead scene, a za uzore navode Angelic Upstarts, The Oppressed, Blaggers i slične bendove. Iza sebe imaju godine iskustva i brojne koncerte od kojih izdvajaju turneje po Rusiji i Kanadi a redovni su učesnici i najvećih punk festivala poput "Rebellion" u Blackpoolu odnosno "Punk & Disorderly" u Berlinu. Dolaze u sklopu turneje kojom promoviraju šesti studijski album ''Power For Revenge''.
Gomila fanova unutar punk i skinhead subkulture, himnični oi!, te snažan antifa stav dovode ih po drugi put u Mediku. Prije tri godine u Pierottijevoj ulici je bio skvot, a danas je Klub Attack. Stage Bottles su poput nas - sometimes antisocial but always antifascist!

OI! FRONT (Hrvatska)
http://www.myspace.com/oifront
Mladi, perspektivni i omiljeni lokalni skinheadi. Trendovi prolaze, a ova četiri momka gaje ljubav prema klasičnom oi! punk soundu.

DJ DJIN DREAD (Zagreb)
Za kvalitetu zraka zadužili smo DJ DJIN DREAD-a koji dolazi sa selekcijom hitova u rasponu od skinhead reggaea do combat ska punka preko klasičnog punk i oi! Repertoara.


@ Infoshop Knjižnica Pipilota – Tribina: "Antifašizam i policijska represija"
OD 18h, ULAZ BESPLATAN (donacije dobrodošle)


Da ne izgubimo nabijenost pred koncert Stage Bottles-a, Udruga Mladih Antifašista Grada Zagreba ( http://www.mladi-antifasisti.hr/ ) poziva vas na tribinu radnog naziva "Antifašizam i policijska represija", uz projekciju filma o Carlosu Javieru Palominu, mladiću ubijenom u Madridu od strane neonacista, dok je išao na antirasističke prosvjede.

STAGE BOTTLES - Russia, live in Geneve 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=myemDYce42o&feature=related

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt