najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - HomeInternet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Zagreb FF 2011: Devedeset filmova na devetom izdanju Zagreb Film Festivala! (p)
press / ZFF,Thursday 06 October 2011

Zagreb Film Festival

Deveto izdanje Zagreb Film Festivala od 16. do 23.10. u Zagreb donosi 90 filmskih naslova / Filmski program prikazuje se u kinima Europa i Tuškanac, Dokukinu Croatia, Plesnom centru te Muzeju suvremene umjetnosti / Natjecateljski program uključuje 11 dugometražnih, 10 kratkih, 13 dokumentarnih te 8 kratkih domaćih filmova iz Kockica / Poznati popratni programi Velikih 5, Bibijada te Moj prvi film koji u fokus postavlja prvijence danskih autora / Atraktivni novi programi – Red Westerns i Seksualna edukacija na filmu / Niz popratnih događanja uključuje predstavljanje renomiranih festivala, radionicu Palunko, retrospektivu Šejle Kamerić / U Zagreb uskoro stiže niz utjecajnih imena iz svijeta filma


Zagreb, 06. listopada – Direkcija Zagreb Film Festivala na danas održanoj konferenciji za medije predstavila je ovogodišnji filmski program. 'Samo mjesec dana nakon svjetske premijere na venecijanskoj Mostri, na ovogodišnjem ZFF-u prikazat ćemo filmove 'Sramota' i 'Razmjena'. 'Sramota' je drugi film britanskoga umjetnika i redatelja Stevea McQueena, poznatog po hvaljenom prvijencu 'Glad', dok je 'Razmjena' novi film Izraelca Erana Kolirina, našoj publici poznatog po nagrađivanom filmu 'Orkestar u gostima'. Jako nam je drago da je upravo naš festival domaćoj publici kroz posljednjih osam godina predstavljao debije danas značajnih autora od kojih se u budućnosti još puno očekuje. Tako predstavljamo drugi film Joshue Marstona, autora filma 'Marija milosti puna' koji smo prikazali 2004. Njegov film 'Krvna osveta' donosi priču o osveti u tradicionalnoj albanskoj obitelji, a nagrađen je dvjema nagradama na ovogodišnjem Berlinaleu. Rumunjski autor Adrian Sitaru još je jedan u nizu autora koji se sa svojim filmovima vraćaju na ZFF – nakon kratkog filma 2007. te sudjelovanja u glavnom žiriju prošle godine, ove ćemo godine prikazati njegove 'Najbolje namjere' ovjenčane na ovogodišnjem Locarnu nagradama za najbolju režiju i glavnu mušku ulogu. 'Oslo, 31. kolovoza' uradak je norveškoga redatelja Joachima Triera, dok je film 'U zaklon' scenarista i redatelja Jeffa Nicholsa osvojio nekoliko nagrada na festivalu u Cannesu. Najmlađi među ovogodišnjim autorima je slovenski pisac Nejc Gazvoda koji u svojem prvom filmu 'Izlet' tematizira odnos između troje prijatelja', najavio je direktor festivala Boris T. Matić.

'Dokumentarni program uključuje 16 filmova, od kojih 13 u natjecateljskom programu: svjetsku će premijeru na festivalu imati film 'Oblak' o Luki Ritzu u režiji Miroslava Sikavice, a hrvatsku premijeru već najavljeni dokumentarac 'Marijine' Željke Sukove. Američki film 'Odustat ću sutra' Michaela Collinsa dokumentira slučaj krivo osuđenog mladića s Filipina, a probleme 'drugačijih' tematiziraju dokumentarci 'Kandidati' i 'Ova stolica nisam ja'. Prvi film, diplomski rad redateljice Ayle Gottschlich, donosi priču o razredu djece s posebnim potrebama, dok potonji za protagonista ima osobu koja boluje od cerebralne paralize. 'Zemlja znanja' Saše Bana dokumentira 35 dana blokade Filozofskog fakulteta u Zagrebu dok se film 'Još sam tu' bavi lakšim sadržajem – ovaj mockumentary u režiji glumca i redatelja Caseya Afflecka koji prati turbulentno razdoblje u životu Joaquina Phoenixa, prošle je godine izazvao pozornost svjetske javnosti. Izvan konkurencije bit će prikazani 'Orkestar' Pjera Žalice, 'Posljednji dan ljeta' Poljaka Piotra Stasika te 'Street Kids United' Britanca Tima Pritcharda', dodao je Matić.Program Kockice donosi osam novih filmova mladih domaćih autora, a Bibijada isto toliko naslova za najmlađe, od toga četiri duga i četiri kratka filma. 'Bibijada ove godine slavi mali jubilej s obzirom da je ovo peta godina zaredom da u kinu Europa prikazujemo filmove za djecu. Program koji je opet besplatan repriziramo u Muzeju suvremene umjetnosti, pa tako filmove približavamo i svim zainteresiranim klincima u novozagrebačkim naseljima', najavio je izvršni direktor Hrvoje Laurenta.

'U kinu Tuškanac pak ponovno prikazujemo program Velikih 5. U suradnji s europskim kulturnim institutima i ambasadama prikazujemo aktualne filmove iz pet najvećih europskih kinematografija, s time da u sklopu predstavljanja EUNIC mreže toj brojci ove godine pridodajemo i šesti film iz Austrije. Talijanski film '20 cigareta' višestruko je nagrađivani film Aureliana Amadea, a britanski 'Četiri lava' BAFTA-om nagrađeni prvijenac Chrisa Morrisa. Španjolski film 'Tuđa nevolja' Oskara Santosa realiziran je pod producentskom palicom slavnog Alejandra Amenabara, a austrijski 'Bez oca' prvijenac je mlade austrijske scenaristice i redateljice Marie Kreutzer nagrađen u Berlinu.' Program Velikih 5 bit će repriziran u MSU, dugometražni glavni program u kinima Europa i Tuškanac, a dokumentarci u Tuškancu i Dokukinu Croatia, s time da će se u potonjem repriziranje održati uz razgovore s autorima.

'Plesni centar će biti domaćin triju popratnih programa koji su svi redom besplatni. Moj prvi film ove godine donosi duge prvijence danskih autora i autorica, kao i njihove kratke filmove. Red Westerns i Seksualna edukacija na filmu dva su nova ovogodišnja programa; prvi uključuje pet naslova iz bivših kumunističkih zemalja koji su koketirali sa žanrom westerna iza željezne zavjese, dok potonji donosi šest naslova koji propituju seksualnost u edukativne svrhe – od edukativnih filmova Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar iz 1933. preko 'Ljubavnog slučaja ili tragedije službenice P.T.T.' Dušana Makavejeva iz 1967. do australske 'Abecede ljubavi i seksa' iz 1978.', dodao je Laurenta.

Na ZFF stiže i niz uvaženih filmskih gostiju: redatelji Eran Kolirin, Pjer Žalica, Tim Pritchard, Michael Glawogger, Jan Cvitkovič, Gyorgy Palfi te mnogi drugi. 'Izuzetno nam je drago što će nam se u funkciji člana žirija na festivalu pridružiti već najavljeni Peter Suschitzky, čuveni direktor fotografije koji posljednjih dvadeset godina surađuje na svim filmovima Davida Cronenberga. U njegovu ćemo čast i zatvoriti ovogodišnji festival upravo posljednjim Cronenbergovim filmom 'Opasna metoda' koji progovara o odnosu Freuda i Junga', dodao je Matić.

Uz scenarističku radionicu Palunko, već prije najavljeni sastanak Odbora Europske filmske akademije, radionicu Moving Danes o danskoj kinematografiji te predstavljanje nekoliko uvaženih svjetskih festivala, popratna događanja uključuju i predstavljanje priznanja koje će hrvatskoj kinematografiji biti dodijeljeno na 28. izdanju filmskog festivala Festroia 2012. 'I ove godine ZFF putuje po Hrvatskoj - dio ovogodišnjeg programa bit će prikazan u Art-kinu Croatia u Rijeci te kinu Valli u Puli. Spomenimo i zabavni program festivala – u suradnji sa Stellom Artois bit će organizirane svakodnevne zabave u klubovima Groove, Lemon Bar, Jabuka, Maraschino te naravno u kinu Europa', rekao je Laurenta. 'Pretprodaja ulaznica pak kreće od slijedećeg tjedna, točnije 11. listopada, na blagajnama kina Europa, a cijena ulaznica ostaje ista, od 20 do 30 kuna, ovisno o filmskom programu', zaključio je Laurenta.

Generalni je sponzor festivala T-Com, a financijski ga podržavaju Ured za kulturu Grada Zagreba, Hrvatski audiovizualni centar i MEDIA program.


GLAVNI PROGRAM


DUGOMETRAŽNI FILMOVI

BAGREMI / LAS ACACIAS
Pablo Giorgelli / Argentina, Španjolska / 2011 / 85'
IZLET / A TRIP
Nejc Gazvoda / Slovenija / 2011 / 85'
KRVNA OSVETA / THE FORGIVENESS OF BLOOD
Joshua Marston / SAD, Albanija, Danska, Italija / 2010 / 108'
LENA
Christophe van Rompaey / Nizozemska, Belgija / 2011 / 119'
MICHAEL
Markus Schleinzer / Austrija / 2011 / 96'
NAJBOLJE NAMJERE / BEST INTENTIONS / DIN DRAGOSTE CU CELE MAI BUNE INTENTII
Adrian Sitaru / Rumunjska / 2011 / 102'
OPASNA METODA / A DANGEROUS METHOD (IZVAN KONKURENCIJE)
David Cronenberg / Njemačka, Kanada / 2011 / 99'
OSLO, 31. KOLOVOZA / OSLO, AUGUST 31ST / OSLO, 31. AUGUST
Joachim Trier / Norveška / 2011 / 96'
RAZMJENA / THE EXCHANGE / HAHITHALFUT
Eran Kolirin / Izrael, Njemačka / 2011 / 94'
SRAMOTA / SHAME
Steve McQueen / UK / 2011 / 99'
TIRANOSAUR / TYRANNOSAUR
Paddy Considine / UK / 2010 / 91'
U ZAKLON / TAKE SHELTER
Jeff Nichols / SAD / 2011 / 120'


KRATKOMETRAŽNI FILMOVI

DONT BREJK MAJ TURBOFOLK HART
Miona Bogović / Njemačka, Srbija / 2011 / 24'
DUHOVI / PENTECOST
Peter McDonald / Irska / 2010 / 11'
KAD JE NAMIBIJA BILA GRAD... / WHEN NAMIBIA WAS A CITY... / ALS NAMIBIA EINE STADT WAR...
Ilker Çatak & Johannes Duncker / Njemačka / 2010 / 24'
MALI BORCI / LITTLE FIGHTERS
Ivana Lalović / Švicarska, Bosna i Hercegovina / 2010 / 15'
MILA CAOS
Simon Jaikiriuma Paetau / Njemačka, Kuba / 2011 / 18'
POTISNUTO / REPRESSED / FÖRTRÄNGD
Jimmy Olsson / Švedska / 2010 / 15'
PRIJELAZ / CROSS
Maryna Vroda / Francuska, Ukrajina / 2011 / 15'
SRETAN SAM / SOY TAN FELIZ
Vladimir Durán / Argentina, Kolumbija / 2011 / 14'
SUTRA, ALŽIR? / TOMORROW, ALGIERS? / DEMAIN ALGER?
Amin Sidi-Boumediène / Alžir / 2011 / 20'
USPAVAJ ME PJESMOM / SING ME TO SLEEP
Magnus Arnesen / Poljska / 2010 / 30'


DOKUMENTARNI FILMOVI

AFRIČKI IZBORI / AN AFRICAN ELECTION
Jarreth J. Merz / Švicarska, SAD / 2010 / 89'
BARZAK / BARZAKH
Mantas Kvedaravičius / Finska, Litva / 2011 / 59'
DRVO / WOOD OF VALUE
Bjørn Bratberg / Norveška, UK / 2010 / 16'
JOŠ SAM TU: IZGUBLJENE GODINE JOAQUINA PHOENIXA / I'M STILL HERE: THE LOST YEARS OF JOAQUIN PHOENIX
Casey Affleck / SAD / 2010 / 107'
KANDIDATI / CANDIDATES /KANDIDATEN
Ayla Gottschlich / Njemačka / 2010 / 78'
MARIJINE / MARIJA'S OWN
Željka Suková / Hrvatska / 2011 / 62'
NA RUBU RUSIJE / AT THE EDGE OF RUSSIA / KONIEC ROSJI
Michał Marczak / Poljska / 2010 / 72'
NEKI DRUGI CHELSEA: PRIČA IZ DONJECKA / THE OTHER CHELSEA: A STORY FROM DONETSK / THE OTHER CHELSEA – EINE GESCHICHTE AUS DONEZK
Jakob Preuss / Njemačka / 2010 / 88'
OBLAK / THE CLOUD
Miroslav Sikavica / Hrvatska / 2011 / 78'
ODUSTAT ĆU SUTRA / GIVE UP TOMORROW
Michael Collins / SAD / 2011 /95'
ORKESTAR / ORCHESTRA (IZVAN KONKURENCIJE)
Pjer Žalica / BiH / 2011 / 105'
OVA STOLICA NISAM JA / THIS CHAIR IS NOT ME
Andy Taylor Smith / UK / 2010 / 10'
POSLJEDNJI DAN LJETA / THE LAST DAY OF SUMMER / KONIEC LATA (IZVAN KONKURENCIJE)
Piotr Stasik / Poljska / 2010 / 33'
STREET KIDS UNITED (IZVAN KONKURENCIJE)
Tim Pritchard / UK, Južnoafrička Republika / 2010 / 75'
TALIBANI IZA MASKE / TALIBAN BEHIND THE MASKS
Paul Refsdal / Norveška / 2010 / 27'
ZEMLJA ZNANJA / LAND OF KNOWLEDGE
Saša Ban / Hrvatska / 2011 / 65'


KOCKICE

KAKAV DIVAN DAN / SUCH A BEAUTIFUL DAY
Romana Rožić / 2011 / 12'
KOMBA
Tin Žanić / 2011 / 15'
LARA
Hani Domazet / 2011 / 11'
NEBITNO / IRRELEVANT
Josip Žuvan / 2011 / 19'
PRVA DAMA DUBRAVE / THE FIRST LADY OF DUBRAVA
Barbara Vekarić / 2011 /23'
TJELESNE TEKUĆINE / BODILY FLUIDS
Dario Lonjak / 2011 / 20'
U HOTELU / IN A HOTEL
Ante Pavlov / 2011 / 20'
UTORAK / TUESDAY
Dalija Dozet / 2011 / 18'POPRATNI PROGRAM


VELIKIH 5

20 CIGARETA / 20 CIGARETTES / 20 SIGARETTE
Aureliano Amadei / Italija / 2010 / 94'
ČETIRI LAVA / FOUR LIONS
Chris Morris / UK / 2010 / 102'
TUĐA NEVOLJA / FOR THE GOOD OF OTHERS / EL MAL AJENO
Oskar Santos / Španjolska / 2010 / 107'
ZADNJI KAT LIJEVO / TOP FLOOR, LEFT WING / DERNIER ÉTAGE GAUCHE GAUCHE
Angelo Cianci / Francuska, Luksemburg / 2010 / 93'
ZAUSTAVLJEN / STOPPED ON TRACK / HALT AUF FREIER STRECKE
Andreas Dresen / Njemačka / 2011 / 110'
BEZ OCA / THE FATHERLESS / DIE VATERLOSEN (POSEBNA PROJEKCIJA)
Marie Kreutzer / Austrija / 2011 / 105'


MOJ PRVI FILM: DANSKA

DEČKO KOJI JE HODAO NATRAŠKE / THE BOY WHO WALKED BACKWARDS / DRENGEN DER GIK BAGLÆNS
Thomas Vinterberg / Danska / 1994 / 37'
ELEMENT ZLOČINA / ELEMENT OF CRIME / FORBRYDELSENS ELEMENT
Lars von Trier / Danska / 1984 / 103'
FREUD NAPUŠTA DOM / FREUD LEAVING HOME / FREUD FLYTTAR HEMIFRÅN
Susanne Bier / Švedska, Danska / 1991 / 103'
KOD TREPERAVE SVJETILJKE / FLICKERING LIGHTS / BLINKENDE LYGTER
Anders Thomas Jensen / Danska / 2000 / 109'
NAJVEĆI HEROJI / THE GREATEST HEROES / DE STØRSTE HELTE
Thomas Vinterberg / Danska / 1996 / 90'
NOĆ UOČI IZBORA / ELECTION NIGHT / VALGAFTEN
Anders Thomas Jensen / Danska / 1998 / 12'
NOKTURNO / NOCTURNE
Lars von Trier / Danska / 1981 / 9' / Danska
PUSHER
Nicolas Winding Refn / Danska / 1996 / 105'


BIBIJADA

DEBELI SU SRETNI / HAPPY FATTIES / ONNELLISET LÄSKIT
Teppo Airaksinen / Finska / 2010 / 18'
EMA
Krasimir Gančev / Hrvatska / 2011 / 15'
KRALJEVI DVORCA / KINGS OF THE CASTLE / ZMEII
Andrei Tanase, Vlad Ilicevici / Rumunjska, Turska / 2010 / 10'
MI IDEMO SVOJIM PUTEM / GOING OUR WAY / GREMO MI PO SVOJE
Miha Hočevar / Slovenija / 2010 / 93'
REPER RICKY I KRADLJIVAC BICIKLA / RICKY RAPPER AND THE BICYCLE THIEF / RISTO RÄPPÄÄJÄ JA POLKUPYÖRÄVARAS
Mari Rantasila / Finska / 2010 / 75'
TISUĆU PUTA JAČA / A THOUSAND TIMES STRONGER / TUSEN GÅNGER STARKARE
Peter Schildt / Švedska / 2010 / 85'
TOKIO BABY / TOKIO BABY
Tommi Kainulainen / Finska / 2010 / 26'
ZLATNA KARTA / THE LIVERPOOL GOALIE / KEEPER'N TIL LIVERPOOL
Arild Andresen / Norveška / 2011 / 85'


RED WESTERNS

BIJELO PUSTINJSKO SUNCE / WHITE SUN OF THE DESERT / BELOE SOLNTSE PUSTYNI
Vladimir Motil / SSSR / 1969 / 85'
CHINGACHGOOK: VELIKA ZMIJA / CHINGACHGOOK: THE GREAT SNAKE / CHINGACHGOOK: DIE GROSSE SCHLANGE
Richard Groschopp / Istočna Njemačka / 1967 / 90'
NITKO NIJE ŽELIO UMRIJETI/ NO ONE WANTED TO DIE / NIKTO NE KHOTEL UMIRAT
Vitautas Zalakiavičus / SSSR (Litva) / 1966 / 105'
PO ZAKONU / PO ZAKONU / BY THE LAW
Lev Kulešov / SSSR / 1926 / 80'
ZAKON I ŠAKA / THE LAW AND THE FIST / PRAWO I PIESC
Jerzy Hoffman, Edward Skórzewski / Poljska / 1964 / 98'


SEKSUALNA EDUKACIJA NA FILMU

ABECEDA LJUBAVI I SEKSA / THE ABC OF LOVE AND SEX: AUSTRALIA STYLE
John D. Lamond / Australija / 1978 / 83'
ČUDO LJUBAVI / THE MIRACLE OF LOVE / DAS WUNDER DER LIEBE
Franz Josef Gottlieb / Zapadna Njemačka / 1968 / 83'
Edukativni filmovi Škole narodnog zdravlja 'Andrija Štampar':
ENDEMIČNI SIFILIS / ENDEMIC SYPHILIS
IKINA SUDBINA / IKA'S DESTINY
Kamilo Brössler / Jugoslavija / 1933 / 45'
HOPA CUPA U KREVETU / JUMPIN’ AT THE BEDSIDE / HOPLA PÅ SENGEKANTEN
John Hilbard / Danska / 1976 / 83'
LJUBAVNI SLUČAJ ILI TRAGEDIJA SLUŽBENICE P.T.T. / LOVE AFFAIR, OR THE CASE OF THE MISSING SWITCHBOARD OPERATOR
Dušan Makavejev / Jugoslavija / 1967 / 79'POSEBNE PROJEKCIJE


Predstavljanje Tampere Film Festivala:

GRAĐANI / CITIZENS / KAUPUNKILAISIA
Juho Kuosmanen / Finska / 2008 / 29'
ISCRTANI GRAD / THE ILLUSTRATED CITY / KUVITETTU KAUPUNKI
Jan Andersson / Finska / 2010 / 5'
KAKO BRATI BOBICE / HOW TO PICK BERRIES / MITEN MARJOJA POIMITAAN
Elina Talvensaari / Finska / 2010 / 19'
KVRAGU! / DAMN! / PERKELE
Arto Tuohimaa / Finska / 2004 / 18'
PREKO OGRADE / OVER THE FENCE / VIIKKO ENNEN VAPPUA
Hamy Ramezan / Finska / 2009 / 30'
U PROMETU / TRAFFIC JAM / RUUHKA
Arthur Franck, Oskar Forstén / Finska / 2009 / 12'


Retrospektiva Šejle Kamerić :

1395 DANA BEZ CRVENE / 1395 WITHOUT RED
Šejla Kamerić / UK, BiH / 60'
ŠTA JA ZNAM / WHAT DO I KNOW
Šejla Kamerić / BiH, Slovenija / 23'
SREĆA / HAPPINESS / GLUCK
Šejla Kamerić / BiH, Njemačka / 2010 / 17'


Politički predizborni spotovi spotovi
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti meKoji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi filmGlasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt