najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Rammstein u Zagrebu 8. studenog 2011. (p)
press / Daniel Pritišanac,Monday 03 October 2011



RAMMSTEIN PONOVNO U ZAGREBU!

Nakon fantastičnih koncerata u Australiji i Južnoj Africi, te turneja po sjevernoj Americi u kojoj su proglašeni za najboljeg 'live' izvođača REVOLVER GOLDEN GODS NAGRADE, čini se da ovaj bend zaslužuje jedan odmor. No, kako je i očekivano, RAMMSTEIN se ne odmaraju, već su složili retrospektivu svojih najvećih hitova“Made In Germany 1995 - 2011”! Mašinerija RAMMSTEINA Uživo prolazi kroz Europu i dovodi srž 16 godina napornog rada. S potpunom novom produkcijom i izgledom pozornice, novim RAMMSTEIN Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl RAMMSTEINA je olujno i snažno ponovno rođenje, a Zagreb će zapaliti 8. 11.2011. na već starom mjestu – u Areni. Uz turneju, band uskoro objavljuje 20 najvećih RAMMSTEIN hitova, uključujući i jednu do sad neobjavljenu pjesmu, a sve popraćeno i video katalogom Radni naziv“Made In Germany 1995 – 2011”, svjedoči o kakvom se koncertu radi te da je to presjek najboljih uradaka RAMMSTEINA. Nakon prošle godine i spektakularnog koncerta u Areni, a s novom produkcijom i uz još veći i snažniji show, ponosni smo što smo još jednom dobili priliku ugostiti ovaj sjajan bend.



Rammstein postoji još od 1994. godine, te su jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka sviraju u originalnoj postavi: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).

Njihova je karijera obilježena brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek imaju fantastičnu scenografiju, a tijekom nastupa se presvlače u raznorazne kostime pa su se tako na jednom koncertu obukli u pelene, dok je druga turneja je bila u znaku korzeta i vojničkih hlača. Nerijetko su se zbog svojih nastupa našli u nevolji – jednom su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, a oni ćudoredni ih redom prozivaju obožavateljima vraga koji kvare njihovu djecu.

No to nije sve – tu su optužbe za nacizam, fašizam, agresivno ponašanje, povezivanje sa nekim nasilnim događajima, javnog korištenja seksualnih igračaka na sceni, prikazivanje kanibalizma i nudizma u spotovima .... No istina je da je Rammstein samo usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu.
‚A oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti‘ – izjavio je u jednom intervjuu frontmen Benda Till Linderman.


ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji od srijede, 29.6.2011. od 10 sati na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podjeljene su u slijedeće kategorije:

FAN PIT: 380 kn
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn

Nakon prošlogodišnjeg vatrenog koncerta, koji je bio pravo iznenađenje za svakog posjetitelja, RAMMSTEIN 2011 donosi još više i još bolje, a poučeni iskustvom, jedva čekamo dolazak ovih nježnih i dragih dečki koji doista znaju napraviti pravi 'show' i ostaviti sve bez teksta. Doslovce.

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt