najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Radionica 'Snimi svoj film - postani Hitchcock' (p)
press / CKT,Friday 30 September 2011



SNIMI SVOJ FILM - POSTANI HITCHCOCK


Centar za kulturu Trešnjevka već devet godina organizira filmsku i video radionicu "Snimi svoj film – postani Hitchcock". Radionicu je pohađalo stotinjak polaznika, a svi producirani filmovi prikazani su na Reviji amaterskog filma u Zagrebu. Program je namijenjen svima koje zanima film i video, a odlična je priprema za srednjoškolce koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti i studente koji se žele baviti filmom i videom.

Radionica počinje 17. listopada 2011. godine.




PROGRAM RADIONICE
Upoznavanje temelja filmske i video režije, snimanja i montaže. Svaki polaznik će uz mentorski nadzor voditelja radionice proizvesti kratki video rad na zadanu temu te će ovo korisno školovanje okončati i svojim prvim filmom. Uz teoretska predavanja i projekcije profesionalnih filmova završetak radionice bit će posvećen praktičnom radu polaznika.

VODITELJ
Vedran Mihletić profesor je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Kao producent i redatelj ostvario je više od 250 reklamnih i namjenskih filmova, nekoliko TV dokumentarnih filmova i dječjih programa, a od 1989. godine u okviru Kult filma koordinira kreiranje i provedbu promidžbenih kampanja za naručitelje iz Hrvatske i inozemstva. Autor je televizijskih filmova koji su svi emitirani u programima Hrvatske televizije, prikazani na međunarodnim festivalima, a neki od njih emitirani i kroz europsku TV-mrežu. Njegov prvi dugometražni film HAMBURG ALTONA osvojio je brončanu arenu na Filmskom festivalu u Puli 1989. godine. Inicijator je i utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

PREDAVAČI
Svaka pojedina specifična tema ugostit će relevantne predavače, profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu, kao i renomirane autore iz profesionalne prakse.

VRIJEME ODRŽAVANJA
Radionica traje dva mjeseca, odvija se u redovitim večernjim terminima:
od 17. 10. do 7. 12. 2011. godine, ponedjeljkom i srijedom od 20:30 do 22:00 sati.
Posljednja dva tjedna svaki polaznik snima i montira vlastiti film, nakon čega slijedi završna projekcija svih produciranih filmova.

PRIJAVE
Prijave za sudjelovanje primaju se do 14. listopada 2011. godine. U cilju što efikasnijeg i profesionalnijeg rada broj polaznika ograničen je na 15.
Cijena: 800 kuna uz mogućnost plaćanja u dvije rate.
Polaznici koji se upišu do 07. listopada 2011. godine ostvaruju pravo na popust u iznosu od 30%.
Upisi se vrše u tajništvu CeKaTe-a (Park Stara Trešnjevka 1), pon - pet: 10:00 - 20:00 sati.

Info:
01/3027 411
http://www.cekate.hr/
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Predstavljanje slikovnice-pjesmarice Božica Jelušić 'Slikopisanka mala' (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet U tinelu: Sandra Križić Roban i Ivana Meštrov, utorak 06.03. 2012. u 19 dati, DAZ (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1641
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt