najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Premijera filma 'Predstava' Dana Okija u MSU-i 11. rujna 2011. (p)
press,Thursday 08 September 2011



PREDSTAVA / THE PERFORMANCE
78 minuta, HD-Cam, 2010

Raspored projekcija i kratak sadrzaj filma.

ZAGREB - Nedjelja, 11 Rujna 2011 u 18:00 MSU (Muzej suvremene umjetnosti) Avenija Dubrovnik 17, 10000 Zagreb, Croatia

BERLIN - Monday 12. September at 8.30 p.m.
BABYLON – Cinema 1
Rosa-Luxemburg-Str. 30,
10178 BERLIN, Deutschland
http://www.babylonberlin.de/performance.htm

NEW YORK – Monday, September 12, 2011, 8PM THE THING @ WHITE SLAB PALACE
77 Delancey St
(between Allen St & Orchard St)
New York, NY 10002
Neighborhood: Lower East Side
http://post.thing.net/node/3477

Scenarij i režija: Dan Oki / Direktor fotografije: Raul Brzic /
Skladatelj: Vjeran Šalamon / Montažer: Davor Švaic / Igraju: Vanda Boban, Marin Tudor, Lana Hulenic, Marko Petric, Elena Orlic, Luka Jokic Sterle, Sandra Sterle, Brian Willems / Produkcijska kuca; Studio Fugo

Koncept filma je u spoju igrane i dokumentarne gradje o dogadjajima teroristièkih napada 11. rujna 2001 godine u New Yorku. Scenarist i redatelj filma Dan Oki osobno je snimio dokumentarni dio filma, te proživio dogaðaje u New Yorku, pa je film dijelom i autobiografski.
Kazališna trupa iz Splita odlazi u New York dan prije dogadjaja 11. rujna
2001 godine. U trupi je mladi braèni par sa djeèakom, dvije djevojke i jedan mladic. Doèekuje ih njihova New Yorška producentica hrvatskog podrijetla i njen muž amerikanac koji radi u WTC-u. Kazališna družina iznenada se nadje u centru destrukcije 11. rujna 2001 g. Njihovi medjusobni odnosi se mjenjaju pod utjecajem siline dogadjaja oko njih.




THE PERFORMANCE

A film by Dan Oki, 78 minutes, 2010.
>>>
Schedule of the projections in Zagreb, Berlin and New York and short description of the film.

If you are around please come and watch the film.

Schedule of the projections:

ZAGREB - Sunday, September 11, 2011, 6 PM Museum of Contemporary Art Avenija Dubrovnik 17, 10000 Zagreb, Croatia

BERLIN - Monday 12. September at 8.30 p.m.
BABYLON – Cinema 1
Rosa-Luxemburg-Str. 30,
10178 BERLIN, Deutschland
http://www.babylonberlin.de/performance.htm

NEW YORK – Monday, September 12, 2011, 8PM THE THING @ WHITE SLAB PALACE
77 Delancey St
(between Allen St & Orchard St)
New York, NY 10002
Neighborhood: Lower East Side
http://post.thing.net/node/3477


THE PERFORMANCE

78 minute, HD-Cam, 2010
Writer and Director: Dan Oki
Director of Photography: Raul Brzic
Composer: Vjeran Šalamon
Editor: Davor Švaic
With: Vanda Boban, Marin Tudor, Lana Hulenic, Marko Petric, Elena Orlic, Luka Jokic Sterle, Sandra Sterle, Brian Willems.
Production House: Studio Fugo

On September 11, 2001 director Dan Oki was living in New York and witnessed the terrorist attack and its consequences firsthand. In this film, he takes his documentary footage from that fateful day and puts it in the context of a feature film.
A theatre troupe from Croatia travels to New York on September 10, 2001.
The troupe is a diverse group made up of a young married couple and their son, two girls, and a young man. They are welcomed by their producer, a New Yorker of Croatian descent, whose husband works at the World Trade Centre. Suddenly, without warning, the troupe finds itself in the middle of the destruction of September 11. The relationships between the characters come under pressure and begin to change as a reaction to the sheer force of the events unfolding all around them.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt