najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Hillsong LIVE Sydney, Australia / Zagreb / 13.09.2011. / Hypocentar (p)
press / Bono Records,Wednesday 07 September 2011



KONCERT HILLSONG LIVE Australia U ZAGREBU 13.09.2011.

(Rijeka, Hrvatska) 05. rujna 2011. – Bono Records s ponosom najavljuje koncert skupine Hillsong LIVE iz Sydneya, Australija predvođene Reubenom Morganom u sklopu velike europske turneje «God Is Able». Ova turneja obuhvaća velike gradove kao što su Stockholm, Oslo, Madrid, Prag i Berlin. Koncert će se održati u utorak 13.09.2011. s početkom u 20:00 sati u dvorani HypoCentra u Zagrebu.

Bono Records također organizira i seminar u HypoCentru s početkom u 18:00 sati za sve glazbenike i zainteresirane sa Reubenom Morganom, jednim od najpoznatijih skladatelja suvremene kršćanske glazbe koji je napisao pjesme kao što su «Spasenja Moć/Mighty To Save», «Srce predajem ti/I Give You My Heart», «Moj otkupitelj je živ/My Reedemer Lives» i dr.



Glazba skupine Hillsong LIVE globalno predstavlja srce i zvuk Hillsonga, te okuplja Hillsong Worship tim iz cijeloga svijeta; uključujući Reubena Morgana, Joela Houstona, Bena Fieldinga i Darlene Zschech, Hillsong UNITED kao i međunarodne timove iz Londona, Stockholma i Cape Towna. Od 1992. godine Hillsong LIVE je višestruki dobitnik zlatnih i platinastih priznanja. Skladali su vrlo poznate pjesme kao što su “Shout To The Lord”, “Inside Out”, “Hosanna”, “The Stand” i “Mighty To Save” koja je 2009. godine primila u Nashvilleu Dove Award priznanje za Worship pjesmu godine i trenutno je najizvođenija Worship pjesma u zapadnim zemljama.

Novi album Hillsong LIVE – God Is Able koji je izašao u 7. mjesecu ove godine, zauzeo je u prvom tjednu prodaje 3. mjesto na ljestvici Top 50 australskog udruženja izdavača (ARIA) ostavivši iza sebe albume Beyonce «4» i Lady Gage «Born This Way» dok je njihov album iz 2004. «For All You've Done» proglašen kao najprodavaniji australski album te godine.

Sve informacije u vezi mjesta održavanja koncerta i o ulaznicama pronađite na: http://www.bonorecords.com/hillsong/, info@bonorecords.com, info tel: +385 (0)95 907 8996.

Hillsong LIVE: http://live.hillsong.com/ ;
God Is Able: http://www.youtube.com/watch?v=AmP4TIj_fY8&feature=related
Mighty To Save with Reuben Morgan: http://www.youtube.com/watch?v=3Lab0SHGXkA

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt