najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Hillsong LIVE Sydney, Australia / Zagreb / 13.09.2011. / Hypocentar (p)
press / Bono Records,Wednesday 07 September 2011



KONCERT HILLSONG LIVE Australia U ZAGREBU 13.09.2011.

(Rijeka, Hrvatska) 05. rujna 2011. – Bono Records s ponosom najavljuje koncert skupine Hillsong LIVE iz Sydneya, Australija predvođene Reubenom Morganom u sklopu velike europske turneje «God Is Able». Ova turneja obuhvaća velike gradove kao što su Stockholm, Oslo, Madrid, Prag i Berlin. Koncert će se održati u utorak 13.09.2011. s početkom u 20:00 sati u dvorani HypoCentra u Zagrebu.

Bono Records također organizira i seminar u HypoCentru s početkom u 18:00 sati za sve glazbenike i zainteresirane sa Reubenom Morganom, jednim od najpoznatijih skladatelja suvremene kršćanske glazbe koji je napisao pjesme kao što su «Spasenja Moć/Mighty To Save», «Srce predajem ti/I Give You My Heart», «Moj otkupitelj je živ/My Reedemer Lives» i dr.



Glazba skupine Hillsong LIVE globalno predstavlja srce i zvuk Hillsonga, te okuplja Hillsong Worship tim iz cijeloga svijeta; uključujući Reubena Morgana, Joela Houstona, Bena Fieldinga i Darlene Zschech, Hillsong UNITED kao i međunarodne timove iz Londona, Stockholma i Cape Towna. Od 1992. godine Hillsong LIVE je višestruki dobitnik zlatnih i platinastih priznanja. Skladali su vrlo poznate pjesme kao što su “Shout To The Lord”, “Inside Out”, “Hosanna”, “The Stand” i “Mighty To Save” koja je 2009. godine primila u Nashvilleu Dove Award priznanje za Worship pjesmu godine i trenutno je najizvođenija Worship pjesma u zapadnim zemljama.

Novi album Hillsong LIVE – God Is Able koji je izašao u 7. mjesecu ove godine, zauzeo je u prvom tjednu prodaje 3. mjesto na ljestvici Top 50 australskog udruženja izdavača (ARIA) ostavivši iza sebe albume Beyonce «4» i Lady Gage «Born This Way» dok je njihov album iz 2004. «For All You've Done» proglašen kao najprodavaniji australski album te godine.

Sve informacije u vezi mjesta održavanja koncerta i o ulaznicama pronađite na: http://www.bonorecords.com/hillsong/, info@bonorecords.com, info tel: +385 (0)95 907 8996.

Hillsong LIVE: http://live.hillsong.com/ ;
God Is Able: http://www.youtube.com/watch?v=AmP4TIj_fY8&feature=related
Mighty To Save with Reuben Morgan: http://www.youtube.com/watch?v=3Lab0SHGXkA

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt