najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

I'm From Barcelona u zagrebačkom Jedinstvu 30. rujna 2011. (p)
press / ,Thursday 01 September 2011



I'M FROM BARCELONA SE VRAĆAJU U ZAGREB!
Pogon Jedinstvo, 30/09/2011

I'M FROM BARCELONA (Švedska) - www.myspace.com/imfrombarcelona

Nakon odličnog nastupa u PAUK-u 2009. godine, jedan od najosebujnijih indie pop bendova današnjice, I'm From Barcelona, vraća se u Zagreb. Koncert će se održati 30. rujna u Pogonu Jedinstvo, smještenom neposredno uz klub Močvara.



Bend je osnovao Emanuel Lundgren u ljeto 2005., a već 2006. izdaju pravo remek djelo indie popa, svoj prvi album "Let Me Introduce My Friends" koji se sastojao od niza melodičnih, optimističnih i veselih pjesama. 2008. godine kao potpuna suprotnost prvijencu uslijedio je mnogo mirniji i spokojniji "Who Killed Harry Houdini?", a nakon njega i "27 Songs from Barcelona", album koji čini po jedna pjesma od svakog člana benda.

Ovoga će nam puta predstaviti svoj najnoviji album "Forever Today" sa kojim se vraćaju melodičnosti prvog albuma.

Veseli bend koji nastupa sa najmanje 15 članova nastupio je na najvećim svjetskim festivalima (Coachella, Lollapalooza, Primavera Sound, Roskilde...), a pjesme su im se pojavile i u raznim televizijskim serijama (How I Met Your Mother, Grey's Anatomy...).

http://www.youtube.com/watch?v=U5Tfrxv7eUc

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 80 kuna možete kupiti u Dirty Old Shop-u i Rockmark-u do 05. rujna, a od 06. rujna cijena će im biti 100 kuna. Na ulazu će koštati 120 kuna. Za kupce van Zagreba ulaznice je moguće naručiti preko web shopa: http://www.dirtyoldempire.com/shop/katalog/ulaznice-za-koncerte/470.

"Released in 2011, Forever Today restores the sunny disposition and breezily melodic attitude of their debut record... Forever Today is a perfect blend of the lighthearted joy of the debut record and the weary gloom of Houdini." ALL MUSIC GUIDE

"The top 10 best live performance 2007. Lollapalooza Aug 4 2007" TIME Magazine

"On the surface and at its core, Let Me Introduce My Friends is a brilliant pop record that delivers everything a classic pop record should: hooks, hits, happiness, and hope." ALL MUSIC GUIDE

"There is an unbridled joyfulness about Let Me Introduce My Friends that could lift the heart of the weariest cynic." GUARDIAN

"I'm From Barcelona are the band that wrote the song that could make Israel and Hezbollah get along." 8.4/10 PITCHFORK

"Pretty damn charming." ROLLING STONE

"Energija kojom žare i pale, sigurno će se proširiti diljem Europe, a i svijeta, pa budite brzi i uživajte u ovim optimističnim tonovima grupe I'm From Barcelona." MUZIKA.HR

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt