najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

CHRIS REA @ Boćarski dom, 16.2.2012. (p)
press / Nota,Monday 22 August 2011



CHRIS REA
Boćarski dom, Zagreb
Četvrtak, 16.2.2012. od 21 h

Nakon rasprodane europske i UK turneje u 2010., jedan od najistaknutijih britanskih kantautora, Chris Rea, kreće na novu europsku turneju.

Turneja promovira objavljivanje Chrisovog novog materijala nakon preko deset godina stanke. Opširno izdanje od tri CD-a i dva DVD-a, "The Santo Spirito Project" uključuje potpuno novi studijski album i dva filma na DVD-u, koje je napisao i režirao Chris. Prvi film je surova i brutalno iskrena kronika o borbama s bikovima uz neo-klasičnu i španjolsku gipsy glazbu, a drugi film prati čovjeka kroz putovanje u Firenci u svojoj potrazi za istinom, na putu koje je i nije poželio započeti.



Glazba koja prati oba filma sadržana je na dva CD-a. Chris objašnjava svoje razloge za takav ambiciozan projekt: "Volim stvaranje i strastveno vjerujem da umjetnik uvijek treba biti u potrazi za isprobavanjem novih načina približavanja svojih ideja publici. Ne bi smjelo biti bilo pravila i, za Boga miloga, postoje alternative raznim talent TV showovima. Ponekad, oni koji su imali izuzetno dobru sreću u glazbi dopuštaju samo takvim emisijama da postavljaju glazbeni i kulturni dnevni red dok sami zapravo ne rade ništa novo i drugačije. "

Chrisova karijera proteže se na više od trideset godina, a oba albuma Road To Hell iz 1989. i Auberge iz 1990. Debitirali su na br.1 u Velikoj Britaniji, cementirajući svoje mjesto kao jednog od nedvojbeno najboljih glazbenika i tekstopisaca u zemlji.

Njegov bogati katalog uključuje takve klasike poput Fool (If You Think It’s Over), On The Beach, Let’s Dance, Josephine, Stainsby Girls, I can Hear Your Heartbeat, Working On It, Road To Hell (part 2), Auberge, God’s Great Banana Skin i Julia.

Santo Spirito Project biti će objavljen će biti objavljen u ponedjeljak 5. rujna na CD/DVD izdanju, a za digitalni download će biti dostupan od prosinca 2011.

Njegova dugoočekivana autobiografija Road To Hell & Back Again, izlazi 2012.

Zagrebački koncert Chris Ree održati će se 16.2.2012 u Boćarskom Domu. Kapacitet je ograničen na 2000 ulaznica. Ulaznice po cijeni od 270 kn (stajanje) i 300 kn (sjedenje) potražite na svim prodajnim mjestima diljem hrvatske i inozemstva u sustavu Eventim www.eventim.hr

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt