najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Crossover trilogija 'Otkrivanje strasti' TONY CETINSKI, ARENA - PULA, 30.7.2011.
press / ,Thursday 28 July 2011



Nastup uz veličanstvenu Montserrat Caballé uvertira je u koncert " Otkrivanje strasti" Tonyja Cetinskog u subotu u pulskoj Areni.

TONY CETINSKI, ARENA –PULA, 30.7.2011.
CROSSOVER TRILOGIJA „OTKRIVANJE STRASTI“


Ponosno najavljujemo koncert :Crossover trilogija "Otkrivanje strasti" Tonyja Cetinskog 30.7.2011. u pulskoj Areni. Nakon spektakularnog nastupa sa Montserrat Caballe na otvorenju ATP turnira u Umagu, nakon kojeg je publika desetominutnim ovacijama pozdravila izvođače, Tony Cetinski izjavio je : .Ovaj koncert je više nego što sam očekivao u životu. Mislim da je najvažnije to što sam, po ne znam koji put, naučio lekciju da su najveći ljudi zapravo najjednostavniji. Rekao bih da je gospođa previše skromna, s obzirom na njezin životni uspjeh.Da mi je netko rekao da ću pjevati s legendama poput M. Caballé i J. Carrerasa, ne bih mu vjerovao."



Tony i njegov tim za Pulu priprema još jedan nezaboravan koncert,publika u pulskoj Areni 30.srpnja vidjet će premijerno program koji najavljuje Tonyjevu turneju " Otkrivanje strasti".
Sve što započne u Istri bude uspješno! “Furia Tour” odličan je primjer, sve je počelo u pulskoj Areni, a nakon tog koncerta svaki sljedeći bio je rasprodan. Nadam se da će tako biti i ovoga puta, jer smo se jako dugo pripremali "kaže Tony.Turneja na kojoj će predstaviti pop, rock i klasičnu glazbu, bila logična nakon suradnje s velikanom klasične glazbe Joséom Carerasom i nakon što je snimio albuma kancona i arija " Da Capo".

" Otkrivanje strasti" je koncertni program u kojem Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, popu s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj glazbeno zrelijoj fazi.

Tony Cetinski otpjevat će u Puli svoje najljepše pop I crossover numere, ali I svjetske hitove u originalnim aranžmanima.Sve koji dođu na Tonyjev pulski concert očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom glazbom u dosad neviđenim izvedbama Tonyja I njegovih gostiju.

Crossover trilogija “ Otkrivanje strasti” već imenom sugerira glazbeno putovanje kroz tri glazbena smjera, a sve složeno u jedan koncert .Uživat ćemo na koncertu u Tonyjevim izvedbama, “Carusa”, “Nessun Dorma”, ali I rock hitovima “ Here I go again”, “Bad of roses”. U čast Freddie Mercuryija, povodom dvadeset godina od njegove smrti, Tony će otpjevati “ Bohemian Rhapsody”.Ovo je samo dio programa crossover trilogije “ Otkrivanje strasti”, a još iznenađenja I zanimljivosti očekuje Vas kako se bližimo 30.7.2011. I koncertu u pulskoj Areni.

Sve numere koje će Tony otpjevati na pulskom koncert , prearanžirane su i izvodi ih Tony uz pratnju revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Ive Lipanovića . Za aranžmane su zaduženi Rok Golob, Dinko Janković i veliko ime svjetske glazbe John Cameron.

Obećavamo Vam zaista dobar koncert, u koji je uloženo puno rada, emocija I ljubavi. Kemija između Tonyja I publike u pulskoj Areni, vjerujemo, učinit će predstojeći nastup jednim od onih za pamćenje. Ulaznice za Tonjev koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima i online na : www.eventim.hr i www.ulaznice.hr

Zbog velikog interesa za predstojeći koncert, pozivamo Vas da se čim prije akreditirate za ovaj glazbeni događaj.
Molim Vas da ukoliko želite Tonyjevu izjavu nakon koncerta , to navedite u zahtijevu za akreditaciju , jer će Tony dati izjave samo za unaprijed dogovorene medije.

Sve informacije i novosti potražite na Tonyjevom web situ: http://www.tony-cetinski.com/

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt