najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i Tony Cetinski u pulskoj Areni 30. srpnja 2011. (p)
press / ZF,Thursday 28 July 2011

Zagrebačka filharmonija

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA & TONY CETINSKI
30.7.2011. ARENA Pula

OD TONYJA DO ZVJEZDANOG CIKLUSA
Bezbroj novih glazbenih doživljaja uz orkestar Zagrebačke filharmonije

PULA - Iako je koncertna sezona za nama, Zagrebačka filharmonija ne posustaje s dinamičnim koncertnim aktivnostima, a nakon Olivera, Gibonnija, Ricarda, Giannija... nastavlja suradnju s najvećim zvijezdama hrvatske pop scene. U subotu, 30. srpnja Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije nastupa na velikom glazbenom spektaklu Tonyja Cetinskog u pulskoj Areni - koncertu Otkrivanje strasti.
Uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, Tony izvodi poznate hitove svoje pjesmarice, ali i nekolicinu svjetskih hitova. Koncert otkriva njegove tri "glazbene strasti" i sublimira njegovu dosadašnju karijeru - od rocka, preko popa sve do klasike koju je otkrio u svojoj zrelijoj fazi.

Uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije Tony će među ostalim izvesti i poznatu pjesmu Caruso u sjećanje na slavnog tenora Enrica Carusa, kao i slavnu tenorsku ariju Nessun dorma iz Puccinijeve opere Turandot. Ove i druge poznate svjetske arije i kancone, koje će izvesti i u pulskoj Areni, Tony je snimio na albumu Da Capo iz 2010. u suradnji sa Simfonijskim orkestrom RTV Slovenije i Zagrebačkom filharmonijom.



Organizatori najavljuju puno lijepih iznenađenja, jako zanimljive goste i zaista poseban program, a originalne aranžmane koje će izvoditi maestro Lipanović i članovi Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije potpisuju Rok Golob, Dinko Janković i veliko ime svjetske glazbe John Cameron. Suradnja s Tonyjem nastavit će se krajem godine zajedničkim nastupom u dvorani Lisinski u Zagrebu, a Zagrebačka filharmonija nastavlja seriju crossover koncerata već na jesen, kada u sklopu nove uzbudljive koncertne sezone 2011./2012. pokreće posve novi ekskluzivni koncertni ciklus - Zvjezdani ciklus.

Zvjezdani ciklus ugošćuje neke od najvećih glazbenih zvijezda različitih glazbenih žanrova. U Zvjezdanom ciklusu tako nastupaju karipska latino senzacija Michel Camilo, američka diva Denyce Graves, svjetski crossover pijanist Maksim Mrvica, majstori kubanske glazbe Ricardo Luque i Jacqueline Castellanos, Stingov učitelj lutnje Edin Karamazov te nakon dugo vremena ponovno pred zagrebačkom publikom - hrvatska pop diva Nina Badrić. Vrsni glazbenici Zagrebačke filharmonije pripremaju nam bezbroj glazbenih doživljaja - koji se jednostavno ne smiju propustiti!
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt