najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije i Tony Cetinski u pulskoj Areni 30. srpnja 2011. (p)
press / ZF,Thursday 28 July 2011

Zagrebačka filharmonija

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA & TONY CETINSKI
30.7.2011. ARENA Pula

OD TONYJA DO ZVJEZDANOG CIKLUSA
Bezbroj novih glazbenih doživljaja uz orkestar Zagrebačke filharmonije

PULA - Iako je koncertna sezona za nama, Zagrebačka filharmonija ne posustaje s dinamičnim koncertnim aktivnostima, a nakon Olivera, Gibonnija, Ricarda, Giannija... nastavlja suradnju s najvećim zvijezdama hrvatske pop scene. U subotu, 30. srpnja Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije nastupa na velikom glazbenom spektaklu Tonyja Cetinskog u pulskoj Areni - koncertu Otkrivanje strasti.
Uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, Tony izvodi poznate hitove svoje pjesmarice, ali i nekolicinu svjetskih hitova. Koncert otkriva njegove tri "glazbene strasti" i sublimira njegovu dosadašnju karijeru - od rocka, preko popa sve do klasike koju je otkrio u svojoj zrelijoj fazi.

Uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije Tony će među ostalim izvesti i poznatu pjesmu Caruso u sjećanje na slavnog tenora Enrica Carusa, kao i slavnu tenorsku ariju Nessun dorma iz Puccinijeve opere Turandot. Ove i druge poznate svjetske arije i kancone, koje će izvesti i u pulskoj Areni, Tony je snimio na albumu Da Capo iz 2010. u suradnji sa Simfonijskim orkestrom RTV Slovenije i Zagrebačkom filharmonijom.



Organizatori najavljuju puno lijepih iznenađenja, jako zanimljive goste i zaista poseban program, a originalne aranžmane koje će izvoditi maestro Lipanović i članovi Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije potpisuju Rok Golob, Dinko Janković i veliko ime svjetske glazbe John Cameron. Suradnja s Tonyjem nastavit će se krajem godine zajedničkim nastupom u dvorani Lisinski u Zagrebu, a Zagrebačka filharmonija nastavlja seriju crossover koncerata već na jesen, kada u sklopu nove uzbudljive koncertne sezone 2011./2012. pokreće posve novi ekskluzivni koncertni ciklus - Zvjezdani ciklus.

Zvjezdani ciklus ugošćuje neke od najvećih glazbenih zvijezda različitih glazbenih žanrova. U Zvjezdanom ciklusu tako nastupaju karipska latino senzacija Michel Camilo, američka diva Denyce Graves, svjetski crossover pijanist Maksim Mrvica, majstori kubanske glazbe Ricardo Luque i Jacqueline Castellanos, Stingov učitelj lutnje Edin Karamazov te nakon dugo vremena ponovno pred zagrebačkom publikom - hrvatska pop diva Nina Badrić. Vrsni glazbenici Zagrebačke filharmonije pripremaju nam bezbroj glazbenih doživljaja - koji se jednostavno ne smiju propustiti!
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt