najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt od 29.06. do 29.07.2011. (p)
press / teatar exit,Friday 24 June 2011

Teatar Exit

Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt
od 29.06. do 29.07.2011.




PROGRAM:

29.6. sri. u 21 h
KAKO MISLIŠ MENE NEMA!?
Režija: Ivica Boban
Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić

1.7. pet. u 21 h
SHAKEspeare na EXit
Režija: Matko Raguž
Igraju: Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić

2.7. sub. u 21 h
BALON Tekst: Mate Matišić
Režija: Mislav Brečić
Igraju: Vilim Matula, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković /Branka Trlin i Ana Maras /Judita Franković

6.7. sri. u 21 h
TO SAMO BOG ZNA
Režija: Saša Anočić
Igraju: Daria Lorenci Flatz, Bojan Navojec i Rakan Rushaidat

7.7. čet. u 21 h
CABAres CABArei Zijaha A. Sokolovića

8.7. pet. u 21 h
KONTRABAS Patrick Süskind
Postavio i izvodi: Rene Medvešek

9.7. sub. u 21 h
BALON Tekst: Mate Matišić
Režija: Mislav Brečić Igraju: Vilim Matula, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković /Branka Trlin i Ana Maras/Judita Franković

13.07. sri. u 20 h
ONE SET TO LOVE
Gostovanje: Madhouse Theatre Company
Redatelj/ Directed by: Paul Hunter
Izvode / Performed by: Matt Devere, Mike Kelly
Izvedba na engleskom jezku / The performance is in English

14.7. čet. u 21 h
SHAKEspeare na EXit
Režija: Matko Raguž
Igraju: Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić

15.7. pet. u 21 h
PREKO TRNJA DO ZVIJEZDE (komad s pjevanjem)
Tekst i glazba: David Grieg i Gordon McIntyre
Režija: Tomislav Pavković Igraju: Nataša Janjić i Ivan Glowatzky

16.7. sub. u 21 h
VIS ŽIVOTINJE
Gostovanje: Gradsko kazalište Trešnja
Autorski projekt Ksenije Zec i Saše Božića u suradnji s izvođačima: Maja Posavec, Tvrtko Jurić, Damir Klemenić, Jerko Marčić, Rakan Rushaidat
Predstava za djecu i odraslu djecu (7+)

20.7. sri. u 21 h
SHAKEspeare na EXit
Režija: Matko Raguž
Igraju: Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić

21.7. čet. u 21 h
ODYSSEY
Gostovanje: Theatre ad Infinitum, London, Velika Britanija A co-devised adaptation by Nir Paldi and George Mann
Redatelj/ Directed by: Nir Paldi
Izvodi / Performed by: George Mann
Izvedba na engleskom jeziku, s hrvatskim titlovima!
(The performance is in English, with Croatian subtitles!)

21.7. čet. u 21 h
ODYSSEY
Gostovanje: Theatre ad Infinitum, London, Velika Britanija A co-devised adaptation by Nir Paldi and George Mann
Redatelj/ Directed by: Nir Paldi
Izvodi / Performed by: George Mann
Izvedba na engleskom jeziku, s hrvatskim titlovima!
(The performance is in English, with Croatian subtitles!)

23.7.sub.u 21 h
KAKO MISLIŠ MENE NEMA!?
Režija: Ivica Boban Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić

23.7.sub.u 21 h
KAKO MISLIŠ MENE NEMA!?
Režija: Ivica Boban Igraju: Amar Bukvić i Filip Juričić

27.7. sri. u 21 h
CABAres CABArei Zijaha A. Sokolovića

28.07. čet. u 21 h
PREKO TRNJA DO ZVIJEZDE (komad s pjevanjem)
Tekst i glazba: David Grieg i Gordon McIntyre
Režija: Tomislav Pavković Igraju: Nataša Janjić i Ivan Glowatzky

29.7. pet. u 21 h
KONTRABAS Patrick Süskind
Postavio i izvodi: Rene Medvešek


Ako ste roditelj i rado biste uživali na predstavama ali ne znate kamo biste s klincima? U nekoliko ljetnih sparnih tjedana nećete se morati odreći naših predstava! Da bismo olakšali Vama a usrećili njih, organizirali smo u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT uz predočenje ulaznice za predstavu besplatne kreativne radionice za djecu od 5 godina naviše koje će se održavati u vrijeme trajanja predstave. Broj djece je ograničen na 20, stoga Vas molimo da se prethodno najavite na broj: 091 3704-000.


Ulaznice u prodaji:
MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT, TRG MARŠALA TITA 10
Prodaja ulaznica:
U dane izvedbi ulaznice u Muzeju možete kupiti od 10 do 21 sat.
Kada nema izvedbi blagajna radi:
Utorak i srijeda: od 10 do 19 sati
Četvrtak: od 10 do 22 sata
Petak, subota, nedjelja: od 10 do 19 sati
Ponedjeljkom blagajna ne radi! - Posjetite prodajno mjesto u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7!

PROFIL MEGASTORE, BOGOVIĆEVA 7
Prodaja ulaznica svaki dan osim nedjelje od 9 do 22 sata.

Cijena ulaznica u slobodnoj prodaji: 60 kn
Studenti, umirovljenici i invalidi uz predočenje statusa: 50 kn
Organizirani posjeti iznad 20 osoba, uz narudžbenicu i prethodni dogovor sa službom prodaje Teatra EXIT: 50 kn
Kreativne radionice za vaše klince u vrijeme predstave uz predočenje ulaznice za predstavu – besplatno!

Popusti se ostvaruju samo na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt!

Sjedala u gledalištu nisu numerirana!
Rezervacije se ne primaju!
U slučaju kiše predstava će se održati od 21.30 h u Teatru EXIT, Ilica 208. Sve informacije moći ćete dobiti na www.teatarexit.hr ili putem Facebooka i Twittera!

Informacije: 01/ 3704-120 i 01 /3757-114
prodaja@teatarexit.hr
www.teatarexit.hr
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1615
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt