najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Plesna radionica u Svetvinčentu (p)
press / ,Wednesday 22 June 2011

Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat

12. Festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat

Plesna radionica Jasmine Prolić – “Plié, Tendu, Jeté“
od 22. do 26. srpnja 2011.

Koreografska radionica "Plié, Tendu, Jeté" temelji se na istraživanju, eksperimentu i stvaranju, upoznavanju
i razmjeni iskustava na umjetničkom, ali i na ljudskom planu.
Koristeći se ranije stečenim znanjem te prihvaćajući nove i drugačije načine rada, svaki učesnik u mogućnosti je obogatiti svoj stvaralački svijet. Radionica će omogućiti nadogradnju postojećih znanja, bila ona glumačka ili plesna te pokušati uspostaviti komunikaciju između mentalnih i fizičkih funkcija tijela te putem pokreta komunicirati s drugim tijelom. Pozivam vas da radimo na temu „plesnog rječnika“, koja se može prevesti i kao tema "dopuštanja, prihvaćanja i odbacivanja", od 22 do 26. srpnja u Svetvinčentu!
Jasmina Prolić



Dodatne informacije
• Radionica je namijenjena plesačima amaterima i profesionalcima, glumcima koji žele usavršiti svoj scenski pokret i svima onima koji vole i žele plesati.
• trajanje: 22.-26.5,10.00-14.00h; zagrijavanje(1h30min), eksperimentacije (2h30min)
• prijave do 10. srpnja 2011. na zpa@zg.t-com.hr
• kotizacija 250kn
• učesnici radionice dužni su sami osigurati prijevoz, smještaj i hranu. Više informacija o Svetvinčentu te mogućnosti smještaja potražite na: http://posjeti.svetvincenat.hr/

O voditeljici radionice:
Jasmina Prolić (BIH, Francuska), plesačica, koreografkinja i profesorica suvremenog plesa.
Suradnja sa koreografima i redateljima kao sto su M. Marin, S. Linke, G. Bourdet, B. Gera ili J. Nadj ostaju autentična referenca stvaralačkog rada Jasmine Prolić. Jasmina inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu, u književnim i likovnim djelima, a kroz svoj rad često preispituje i uspostavlja dijalog između dvije kulture, one iz koje dolazi (Bosna) i one u kojoj živi (Francuska). Njen stil mogao bi se odrediti kao isprepletenost kontroliranog i podsvjesnog gesta, precizno izrađenog i neočekivanog.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt