najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

MUNfest 2: 22.-24.7.2011. (p)
press / munfest,Wednesday 22 June 2011

Munfest 2011

MUNfest2
22.-24.7.2011.

MUNfest2
MUNfest ide dalje. Njegovo drugo uprizorenje dogodit će se od 22. do 24. srpnja ove godine na rijeci Mrežnici u Gornjem Zvečaju odmah ispod restorana Zeleni Kut. Ovoga puta, parking je udaljen samo 50 metara od bine! Trodnevni festival donosi nastupe sastava Let3, Majke, Pickseibner, The Trio, Brkovi, VIS Peri deri…

Ove godine MUNfest vam poklanja besplatan boravak na festivalu tijekom dnevnih aktivnosti. Dnevni program vode Denis i Blaž iz Večernje škole, a uključuje ear guitar, karaoke, povlačenje konopa, trku po vodi, streličarstvo, organizirani rafting i kanuing, paintball, iznajmljivanje čamaca, vaterpolo...



Radno vrijeme festivala je od 10.00 ujutro do 06.00 ujutro. Kamp radi non stop. Za boravak u kampu potrebno je imati festivalsku ulaznicu, a za večernji program dnevnu ili festivalsku ulaznicu.

Detaljan raspored programa, dnevnih aktivnosti i režim naplate ulaza potražite na: www.munfest.hr

Prijava bendova za nastup

Dodatni izvođači za festival će se kao i prošle godine birati putem festivalskog weba. Trenutno je u tijeku prijava bendova, slijedi 1. krug u kojem će stručni žiri profiltrirati prijave, te 2. krug u kojem će odlučivati glasovi publike na webu. Sve dodatne informacije na: www.munfest.hr

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji od 20.06.2011.
Festivalska ulaznica s kampiranjem: 150,00 KN
Dnevna ulaznica: 60,00 KN
Od 15.07.2011. cijena ulaznica je:
Festivalska ulaznica s kampiranjem: 180,00 KN
Dnevna ulaznica: 80,00 KN

Pretprodajna mjesta :
Dirty Old Shop, Tratinska 22, Zagreb
Zvjezdana prašina, Gruška 10, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva 7, Zagreb
Falcon, Antuna Stjepana Radića 9, Sisak
Amadeus, Banjavčićeva 2, Karlovac
Papirnica Mozaik, Korzo, Karlovac
Vodena Ovca, Rastoke 9, Slunj
MM Club, Jozefinska cesta 89, Duga Resa
Sva pretprodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Kako doći do MUNfesta2:
MUNfest2 Google Earth koordinate: 45 22 52 N 15 25 27 E
Dolazak autom iz smjera Zagreba: preko Karlovca i Duga Rese cestom za Senj, 10 km od Duga Rese. Osiguran parking za posjetioce 50m od prostora festivala.
Dolazak vlakom: Pruga Zagreb-Rijeka, iz smjera Zagreba nakon Duga Rese, iz smjera Rijeka nakon Generalskog Stola: izlazak na željezničkoj stanici Gornji Zvečaj, 10-15 min šetnje do festivala.
HŽ Putnički prijevoz d.o.o. odobrava svim putnicima posjetiteljima MUNfesta2 popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust koristio bi se na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Gornji Zvečaj i natrag.

Sve dodatne informacije na: www.munfest.hr
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt