najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Završne prezentacije Dramskog studija INK-a (p)
press / INK,Saturday 11 June 2011

Istarsko narodno kazalište

Petak, 10. lipnja 2011. u 18.30 na Maloj sceni INK
Marijana Peršić:
LIKOVI U POTRAZI ZA PREDSTAVOM
dramska igra
Igraju: Nikola Dubroja, Denis Joldić, Nina Kadrić, Noemi Koljđeraj, Donatella Dragaš, Karla Fabris, Tita Winkler, Alma Tognon, Sanela Hasanbegović, Tisa Kliček, Adamandia Koželj Pashalidi, Maja Lovrinović, Kristina Maljić, Petra Igrutinović
Glasom sudjeluje: Danijela Dorani
Korištena glazba grupe Svadbas, (s albuma Lala)

Petak, 10. lipnja 2011. u 20 sati na Maloj sceni INK
JESAM LI JA FACA?
Prema motivima romana Sanje Pilić "Fora je biti faca, zar ne?
Dramatizacija i režija: Patrik Lazić
Mentorica: Marijana Peršić
Oblikovanje svijetla: Dario Družeta
Majstor tona: Miodrag Flego
Majstor scene: Goran Šaponja
Inspicijent: Manuel Kaučić
Garderobijerka, rekviziterka: Desanka Janković / Paola Jugovac
Izvode: Filip Lugarić, Marin Janković, Sara Stepanović, Diana Zrnić, Filip Blažević, Patrik Lazić, Marijana Peršić, Tita Winkler, Alma Tognon
Predstava "Jesam li ja faca?" krajnji je rezultat istraživanja pete grupe Dramskog studija INK-a, baziranog na ideji "face" u današnjem društvu, njegovoga identiteta i položaja među drugima. U ovogodišnjem radu, pokušali smo doći do korijena ovog sve raširenijeg problema među mladima, a odgovori do kojih smo došli, nadasve su zanimljivi. Naime, shvatili smo da u današnjem društvu, postoje dvije vrste face: onaj dobri i onaj loši, a oni koji mu sve to dopuštaju, smo upravo - mi.
U istraživanju smo se poslužili romanom Sanje Pilić - "Fora je biti faca, zar ne?" - prema čijim je motivima i nastao tekst za predstavu. Ovom se predstavom, ponajprije želimo približiti mladima, služeći se kazalištem kao sredstvom za ukazivanje na problem i ponudu mogućih rješenja, a koliko ćemo u tome uspjeti, to više ne ovisi o nama - to je kazalište, to ostaje na publici.
Patrik Lazić


Subota, 11. lipnja 2011. u 13 sati na Maloj sceni INK
Prezentacija 2. grupe Dramskog studija INK
Voditelj: Aleksandar Bančić
Asistentica voditelja: Annie Kovač
Julia Donaldson:
IMENA I IGRE
Igraju: Eric Skoko, Dorian Kuzmić, Ana Diminić i Lana Gobbo
Julia Donaldson: ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE
Igraju: Andrej Pelko / Eric Skoko, Gaia Radić, Nina Brajković, Mateo Cader, Anastasija Garić, Antonio Jadrejčić, Lorna Kiza, Lucija Kuftić, Nika Maurel, Erik Mirković, Edvard Vaja
Korištena glazba autorice Miki Furukawa (s albuma Very)
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt