najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Završne prezentacije Dramskog studija INK-a (p)
press / INK,Saturday 11 June 2011

Istarsko narodno kazalište

Petak, 10. lipnja 2011. u 18.30 na Maloj sceni INK
Marijana Peršić:
LIKOVI U POTRAZI ZA PREDSTAVOM
dramska igra
Igraju: Nikola Dubroja, Denis Joldić, Nina Kadrić, Noemi Koljđeraj, Donatella Dragaš, Karla Fabris, Tita Winkler, Alma Tognon, Sanela Hasanbegović, Tisa Kliček, Adamandia Koželj Pashalidi, Maja Lovrinović, Kristina Maljić, Petra Igrutinović
Glasom sudjeluje: Danijela Dorani
Korištena glazba grupe Svadbas, (s albuma Lala)

Petak, 10. lipnja 2011. u 20 sati na Maloj sceni INK
JESAM LI JA FACA?
Prema motivima romana Sanje Pilić "Fora je biti faca, zar ne?
Dramatizacija i režija: Patrik Lazić
Mentorica: Marijana Peršić
Oblikovanje svijetla: Dario Družeta
Majstor tona: Miodrag Flego
Majstor scene: Goran Šaponja
Inspicijent: Manuel Kaučić
Garderobijerka, rekviziterka: Desanka Janković / Paola Jugovac
Izvode: Filip Lugarić, Marin Janković, Sara Stepanović, Diana Zrnić, Filip Blažević, Patrik Lazić, Marijana Peršić, Tita Winkler, Alma Tognon
Predstava "Jesam li ja faca?" krajnji je rezultat istraživanja pete grupe Dramskog studija INK-a, baziranog na ideji "face" u današnjem društvu, njegovoga identiteta i položaja među drugima. U ovogodišnjem radu, pokušali smo doći do korijena ovog sve raširenijeg problema među mladima, a odgovori do kojih smo došli, nadasve su zanimljivi. Naime, shvatili smo da u današnjem društvu, postoje dvije vrste face: onaj dobri i onaj loši, a oni koji mu sve to dopuštaju, smo upravo - mi.
U istraživanju smo se poslužili romanom Sanje Pilić - "Fora je biti faca, zar ne?" - prema čijim je motivima i nastao tekst za predstavu. Ovom se predstavom, ponajprije želimo približiti mladima, služeći se kazalištem kao sredstvom za ukazivanje na problem i ponudu mogućih rješenja, a koliko ćemo u tome uspjeti, to više ne ovisi o nama - to je kazalište, to ostaje na publici.
Patrik Lazić


Subota, 11. lipnja 2011. u 13 sati na Maloj sceni INK
Prezentacija 2. grupe Dramskog studija INK
Voditelj: Aleksandar Bančić
Asistentica voditelja: Annie Kovač
Julia Donaldson:
IMENA I IGRE
Igraju: Eric Skoko, Dorian Kuzmić, Ana Diminić i Lana Gobbo
Julia Donaldson: ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE
Igraju: Andrej Pelko / Eric Skoko, Gaia Radić, Nina Brajković, Mateo Cader, Anastasija Garić, Antonio Jadrejčić, Lorna Kiza, Lucija Kuftić, Nika Maurel, Erik Mirković, Edvard Vaja
Korištena glazba autorice Miki Furukawa (s albuma Very)
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt