najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Festival mjuzikla u Opatiji - Press konferencija (p)
press,Saturday 11 June 2011

www.festivalopatija.hr

Održana je tiskovna konferencija na OPATIJSKOJ TRZNICI, povodom otvaranja FESTIVALA MJUZIKLA.


Na presici su govorili ravnateljica festivala gđa. Torbatina, Tedi Lušetić, izvršni producent festivala i protagonisti mjuzikla Footlose predvođeni Igorom Barberićem, Brankom Gladom i Matedjom Majerle.

U uvodnoj riječi Tedi Lušetić je izjavio - Nastavak jučerašnjeg dječjeg mjuzikla NOVI DANI kojim je jučer otvoren festival, mladenačka je produkcija 'Footlosa', čiji su članovi odabrani javnim audio predstavama iz cijele zemlje. Najviše je članova odabrano upravko iz Rijeke i Opatije odakle je i glavana glumica Mateja Majerle.



Igor Barberić je predstavio ekipu i kaze – ovo je jedan od najdražih mjuzikla i ovo je njhov prvi izlazakk izvan dvorane studenskog centra i posebno ih raduje da je to na Festivalu Mjuzikla koji ima veliku perspektivu i budućnost.

Kao iznenađenje na kraju tiskovne konferencije izvedena je jedna koreografija u kojoj su sudjelovali dobrovoljci i dokazali kako mjuzikl nije težak. Najbolje plesačice bile su nagrađene šalicama Footlosa.


FESTIVAL MJUZIKLA U OPATIJI
29.06.2011. Footloose

Prvi hrvatski privatno producirani mjuzikl na broadwayski način;
predstavljen kreativni tim na čelu s redateljem i koreografom Igorom Barberićem;

Brodvejski hit mjuzikl u hrvatskom izdanju. Priliku da i sama uživa u neobičnoj priči punoj energične glazbe i plesa publika će imati 29.06.2011, kada će Footloose zaživjeti na LJETNOJ POZORNICI u Opatiji.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1615
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt