najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Novi album grupe Overflow 'Hit Me' izlazi u petak 15.04.2011. (p)
press,Thursday 14 April 2011



OVERFLOW "Hit Me" CD
PaF!/The Orchard
release date 15/04/2011
Surprise!!! Novi album grupe Overflow "Hit Me" izlazi u petak 15.04.

Indie punk rock atrakcija Overflow u sastavu: Nikica Jovanović – Nike: gitara, klavijature, Dalibor Martinčević – Dado: bubnjevi, udaraljke, Zoran Piberčnik – Zoki – bas gitara, Goran Živković – Žika – vokal, vam predstavljaju 14 pjesama na novom albumu "Hit Me": Hit Me, Nice and Fine, Surprise, Girls from Montpellier, Panic Attack, Your Pack of Lies, Spinning the Blind Man, Brown Eyes, Papa Part Two (The Inevitable Son), The World Beneath Your Feet, I Hate Everything, Sexy, Aggressive Krishna Boys, The Sweetest Lullaby.

Šesti studijski album «Hit Me» ujedno je i treći koji su Overflow snimili u Amsterdamu. Ovaj put u poznatom Studiju 150 u kojem su među ostalima radili Paul Weler, David Bowie, Bon Jovi. Producent je Zlaya Hadzic, koji živi i radi u Amsterdamu i Londonu, te potpisuje produkcije albuma Sonic Youth, Isis, Tortoise, The Ex…Overflow su s njim već surađivali na albumima "EPFOTMMDM" i "Unbreastfed 69".



Za omot je zaslužan Nikola Tamindzic, renomirani fotograf koji živi i radi u New Yorku i čiji su klijenti Vogue, H&M, Nylon, New York, Gourmet, Out, Gawker, Village Voice, Time Out NY, Maxim, Stuff, New York Post, The Sunday Times, The Guardian…O njegovom su radu pisali The New York Times, PHOTO, The British Journal of Photography…

Overflow su nedavno predstavili prvi singl sa albuma i spot «Surprise» koji možete pogledati na http://youtu.be/gqCOhuJEPVc

Svoje su koncertno i glazbeno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade, a njihova je diskografija distribuirana diljem svijeta. Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svjetskim festivalima South by southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku, te snimanja albuma u Amsterdamu, Overflowci su spremni za nove avanture s albumom «Hit Me».

Album "Hit Me" bit će distribuiran u digitalnom obliku u cijelom svijetu kroz najveće servise i mobilne operatere. CD prodaja albuma kreće u Hrvatskoj u petak 15. i subotu 16.04. kada će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 50 kuna. Više informacija o promotivnoj prodaji i prodajnim mjestima potražite na www.overflow-tv.com
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt