najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Simpozij 'Mediji na drukčiji način' (p)
press,Wednesday 13 April 2011



„Mediji na drukčiji način“

Osjećate li se posebno inspirirani proljetnim vremenom? Bili biste kreativni, a ne znate u čemu?
Volite medije, ali niste sigurni vole li mediji vas?
Najbolji prijatelj vam je tipkovnica, kamera, fotoaparat ili kist? Odlično! Nama također.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva te odjel komunikologije Hrvatskih studija, treću godinu za redom, organiziraju simpozij Mediji na drukčiji način. Tema ovogodišnjeg simpozija su online/offline mediji, a održat će se 4. svibnja, na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Ove ćemo godine od predavača ugostiti Nenada Preloga, Mirjanu Rakić, Anu Penović i Krešimira Macana, a također će se predstaviti i studenti/ce Hrvatskih studija sa svojim znanstvenim radovima te studenti drugih fakulteta.

Povodom toga U.S.K.N. Komuna i Odjel komunikologije HS-a raspisuju:

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI STUDENTSKI ESEJ
Ovogodišnje teme su:
Ima li u našim domovima mjesta za radio?
TV – moć čarobne kutije
Postoji li život offline?
Srušimo internet, živio tisak!
i mogu sadržavati između 5400 i 7200 znakova.
Svoje originalne radove (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) pošaljite elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011. godine.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU
Pozivamo sve zainteresirane studente, svih sedam hrvatskih sveučilišta, da se prijave na natječaj te tako sudjeluju na ovogodišnjem Simpoziju.
Na drukčiji način, fotografskom lećom, ovjekovječite temu Virtualni svijet, a po želji se poslužite podtemom Photoshop i pokažite nam manipulaciju na djelu.
Svoje fotografije, maksimalno njih 5 (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem) pošaljite elektroničkom poštom na foto.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011. godine.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI VIDEO URADAK
Pozivamo sve zainteresirane studente, svih sedam hrvatskih sveučilišta, da se prijave na natječaj te tako sudjeluju na ovogodišnjem Simpoziju.
Kiklopsko oko vaše kamere ima zadatak zabilježiti KOMUNIKACIJU u svim svojim oblicima i dimenzijama i to u trajanju od dvije do pet minuta.
Kad snimite „drukčiji“ video uradak, pošaljite nam svoje ime, prezime, e-mail adresu i telefonski broj elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011., nakon čega ćemo vas kontaktirati i preuzeti vaše radove.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI LIKOVNI URADAK
Pozivamo sve zainteresirane studente, svih sedam hrvatskih sveučilišta, da se prijave na natječaj te tako sudjeluju na ovogodišnjem Simpoziju.
Kakve veze umjetnost ima s komunikacijom ili medijima? Kako likovna umjetnost vidi medije, što misli kakva komunikcija jest ili kakva bi trebala biti? Vole li se kist i miš? Ne znamo. Recite nama vi. Ili, još bolje - NACRTAJTE NAM.
Svoje skenirane ili fotografirane uratke, maksimalno njih 3 (s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem), pošaljite elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011. godine.
Izvadite šiljila i naoštrite svoje olovke, ispolirajte leću kamere i fotoaparata i požurite na sastanak s medijima. Pogledajte ih na drukčiji način i javite nam svoja opažanja.

Zabavite se, družite, naučite nešto novo i osvojite vrijedne nagradne na 3. simpoziju Medija na drukčiji način.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt