najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Otvaranje Cineplexxa u Osijeku i Splitu! (p)
press,Saturday 09 April 2011



Za Vas smo pripremili mnoštvo akcija i događanja:
"Dođite nam opet" akciju
"Look a like" - dođite kao lik iz filma i možete gratis u kino i MovieBonusCard



Program povodom otvaranja Osijek:

Petak 08. travanj 2011
15:00 Otvaranje kina
18:30 Projekcija za dobitnike na nagradnoj igri organiziranoj na Slavonskom radiju
15:00 do18:00 Look a like natječaj
15:00 do 20:00 Cineplexx kolo sreće, zavrtit ćemo kolo sreće u tri kruga. Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.

Subota 09. travanj 2011
11:00 Otvaranje kina s prvim matinejnim projekcijama Hopa
17:00 do20:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga. od
17:00 nastup DJ-a s najpoznatijim uspješnicama iz filmova
18:00 do 20:00 Natjecanje u brzom jedenju kokica, pobjednik dobiva Moviebonuscards s cetiri gratis ulaznice.

Nedjelja 10. travanj 2011
10:00 Otvaranje kina
10:00 do 18:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga. Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
10:00 do 18:00 Oslikavanje lica za klince
10:00 do 18:00 Filmska scenografija
10:00 do 18:00 Šegrt Hlapic dolazi u Cineplexx, za najmlade i one malo starije, slikajte se s njim i ponesite sa sobom uspomenu iz kina
11:00 do 11:30 Madionicar nastupa
11:00 do 13:00 Izradivanje likova od balona
15:00 do 15:30 Madionicar nastupa
15:00 do 17:00 Izradivanje likova od balona
17:00 do 17:30 Madionicar nastupa


Dan otvaranja u Splitu:

Nedjelja 10. travnja 2011
Od 10:00 Otvaranje kina, gledatelji mogu pogledati trailere kao i gratis crtice
10:00 od 12:00 Oslikavanje lica za klince
10:00 od 11:00 Madionicar nastupa
10:00 od 12:00 Tigar Toby dolazi u Cineplexx za najmlade i one malo starije, slikajte se s njim i ponesite sa sobom uspomenu iz kina
11:00 od 13:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
11:00 od 11:30 Madionicar nastupa
11:30 od 12:00 Izradivanje likova od balona
14:00 od 14:30 Madionicar nastupa
14:30 od 15:00 Izradivanje likova od balona
15:00 od 19:00 Oslikavanje lica za klince
15:00 od 19:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
15:00 od 16:30 Doodle Movie natjecanje
18:00 Neki od igraca Hajduka i kadeti kluba dolaze u Cineplexx kako bi uvelicali otvorenje kina
18:15 od 18:20 VIP otvaranje
19:00 od 21:00 Projekcija za dobitnike s Radija Dalmacije
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt