najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Otvaranje Cineplexxa u Osijeku i Splitu! (p)
press,Saturday 09 April 2011



Za Vas smo pripremili mnoštvo akcija i događanja:
"Dođite nam opet" akciju
"Look a like" - dođite kao lik iz filma i možete gratis u kino i MovieBonusCard



Program povodom otvaranja Osijek:

Petak 08. travanj 2011
15:00 Otvaranje kina
18:30 Projekcija za dobitnike na nagradnoj igri organiziranoj na Slavonskom radiju
15:00 do18:00 Look a like natječaj
15:00 do 20:00 Cineplexx kolo sreće, zavrtit ćemo kolo sreće u tri kruga. Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.

Subota 09. travanj 2011
11:00 Otvaranje kina s prvim matinejnim projekcijama Hopa
17:00 do20:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga. od
17:00 nastup DJ-a s najpoznatijim uspješnicama iz filmova
18:00 do 20:00 Natjecanje u brzom jedenju kokica, pobjednik dobiva Moviebonuscards s cetiri gratis ulaznice.

Nedjelja 10. travanj 2011
10:00 Otvaranje kina
10:00 do 18:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga. Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
10:00 do 18:00 Oslikavanje lica za klince
10:00 do 18:00 Filmska scenografija
10:00 do 18:00 Šegrt Hlapic dolazi u Cineplexx, za najmlade i one malo starije, slikajte se s njim i ponesite sa sobom uspomenu iz kina
11:00 do 11:30 Madionicar nastupa
11:00 do 13:00 Izradivanje likova od balona
15:00 do 15:30 Madionicar nastupa
15:00 do 17:00 Izradivanje likova od balona
17:00 do 17:30 Madionicar nastupa


Dan otvaranja u Splitu:

Nedjelja 10. travnja 2011
Od 10:00 Otvaranje kina, gledatelji mogu pogledati trailere kao i gratis crtice
10:00 od 12:00 Oslikavanje lica za klince
10:00 od 11:00 Madionicar nastupa
10:00 od 12:00 Tigar Toby dolazi u Cineplexx za najmlade i one malo starije, slikajte se s njim i ponesite sa sobom uspomenu iz kina
11:00 od 13:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
11:00 od 11:30 Madionicar nastupa
11:30 od 12:00 Izradivanje likova od balona
14:00 od 14:30 Madionicar nastupa
14:30 od 15:00 Izradivanje likova od balona
15:00 od 19:00 Oslikavanje lica za klince
15:00 od 19:00 Cineplexx kolo srece, zavrtit cemo kolo srece u tri kruga Osvojiti možete originalne nagrade iz filmova, ulaznice za kino, vouchere za kokice i još puno toga.
15:00 od 16:30 Doodle Movie natjecanje
18:00 Neki od igraca Hajduka i kadeti kluba dolaze u Cineplexx kako bi uvelicali otvorenje kina
18:15 od 18:20 VIP otvaranje
19:00 od 21:00 Projekcija za dobitnike s Radija Dalmacije
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt