najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

HLADNO PIVO: premijera Ezoterije u čak šest država! Ponedjeljak 14.3.2011! (p)
press,Sunday 13 March 2011

Antena Zagreb
Index.hr

HLADNO PIVO - PREMIJERA PJESME "EZOTERIJA" U ČAK 6 DRŽAVA!

Ponedjeljak, 14.3.2011.
Hrvatska-Slovenija-Srbija-BiH-Crna Gora-Makedonija

Konačno! Hladno pivo u ponedjeljak, 14.3., plasira svoju novu pjesmu i prvi singl s novog albuma i to čak u 6 država!
Tako će na isti dan fanovi moći čuti pjesmu kako u Hrvatskoj, tako i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj gori i Makedoniji!
Hladno pivo je prvi bend koji ne spada pod ex-yu bendove ali je svojim pjesmama uspio osvojiti sve ex-yu prostore i šire.



Premijeru u Hrvatskoj donosi nam radio Antena Zagreb i Index.hr!
Pjesma se zove "Ezoterija" a Hladno pivo ju objašnjava ovako:

Pa šta reći... Odabrali smo pjesmu Ezoterija za prvi singl, premda je najduža pjesma i samim time malo "neradiofonična", jer mislimo da ona sadrži nekakav zajedničlki tematski nazivnik albuma: pravo svakoga da bude drugačiji uz diskretnu molbu većini da odj....u u skokovima, to jest, maknu ruke s tvog volana.

Pjesma "Ezoterija" najbolji je uvod u album koji izlazi 16.4. a zvat će se "U svijetu glamura".

Što se albuma tiče mislim da će to biti najšareniji album još od Pobjede. Mi smo jako zadovoljni pa jedva čekamo 16.4. da vidimo reakciju publike koja će, vjerujem, biti burna kad čuju odgovore na sva pitanja koje muče naciju: zašto ne nosim rajf i ko kome gura u svijetu glamura... rekao nam je Mile Kekin

U ponedjeljak, 14.3. od ranog jutra okrenite na Antenu Zagreb gdje će Mile Kekin biti gost i moći ćete čuti sve vezano uz novi album i novu pjesmu ili kliknite na www.index.hr gdje vas točno u podne očekuje premijerno novi singl Hladnog piva.

Ima li boljeg načina za započeti radni tjedan nego uz Hladno pivo i njihovu novi singl?
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt