najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

HLADNO PIVO: premijera Ezoterije u čak šest država! Ponedjeljak 14.3.2011! (p)
press,Sunday 13 March 2011

Antena Zagreb
Index.hr

HLADNO PIVO - PREMIJERA PJESME "EZOTERIJA" U ČAK 6 DRŽAVA!

Ponedjeljak, 14.3.2011.
Hrvatska-Slovenija-Srbija-BiH-Crna Gora-Makedonija

Konačno! Hladno pivo u ponedjeljak, 14.3., plasira svoju novu pjesmu i prvi singl s novog albuma i to čak u 6 država!
Tako će na isti dan fanovi moći čuti pjesmu kako u Hrvatskoj, tako i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj gori i Makedoniji!
Hladno pivo je prvi bend koji ne spada pod ex-yu bendove ali je svojim pjesmama uspio osvojiti sve ex-yu prostore i šire.



Premijeru u Hrvatskoj donosi nam radio Antena Zagreb i Index.hr!
Pjesma se zove "Ezoterija" a Hladno pivo ju objašnjava ovako:

Pa šta reći... Odabrali smo pjesmu Ezoterija za prvi singl, premda je najduža pjesma i samim time malo "neradiofonična", jer mislimo da ona sadrži nekakav zajedničlki tematski nazivnik albuma: pravo svakoga da bude drugačiji uz diskretnu molbu većini da odj....u u skokovima, to jest, maknu ruke s tvog volana.

Pjesma "Ezoterija" najbolji je uvod u album koji izlazi 16.4. a zvat će se "U svijetu glamura".

Što se albuma tiče mislim da će to biti najšareniji album još od Pobjede. Mi smo jako zadovoljni pa jedva čekamo 16.4. da vidimo reakciju publike koja će, vjerujem, biti burna kad čuju odgovore na sva pitanja koje muče naciju: zašto ne nosim rajf i ko kome gura u svijetu glamura... rekao nam je Mile Kekin

U ponedjeljak, 14.3. od ranog jutra okrenite na Antenu Zagreb gdje će Mile Kekin biti gost i moći ćete čuti sve vezano uz novi album i novu pjesmu ili kliknite na www.index.hr gdje vas točno u podne očekuje premijerno novi singl Hladnog piva.

Ima li boljeg načina za započeti radni tjedan nego uz Hladno pivo i njihovu novi singl?
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt