najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

HLADNO PIVO: novi album 16.4.2011.! (p)
press,Sunday 23 January 2011



HLADNO PIVO
DOBROVOLJNA IZOLACIJA POVODOM NOVOG ALBUMA
novi singl: sredinom ožujka
novi album: subota, 16.4.2011.

Nakon 4 godine, hrpe koncerata, stotine tisuća posjetitelja, milijun dobrih trenutaka a najvažnije, nakon što se album "Knjiga žalbe" već vjerojatno izlizao od količine vrćenja po CD playerima, došlo je vrijeme za nove pjesme!



Hladno pivo spakiralo je stvari i ovaj vikend kreću put šume kako bi u miru odradili završne faze u pripremi albuma. Predprodukcijsko razdoblje albuma Hladno pivo i producent Edi Cukerić provest će na tajnoj lokaciji u šumi u medinom brlogu, kako bi njihovo novo remek djelo ostalo zaštićeno od svakodnevnih životnih situacija, kao štu su utaborene obožavateljice pred njihovim kućama ili paparazzi koji ih prate na putu do dućana i natrag.

Zaustavili smo ih prilikom utovara stvari u kombi i pitali što imaju za reći prije dobrovoljne izolacije:

Pozdrav svima, Hladno pivo ide probuditi medvjede iz zimskog sna. Narednih 10-ak dana ćemo u zimskom ugođaju, kako kaže g.Vakula, završavati pjesme i finalizirati album.
Pripremamo se tako da i ako ostanemo okovani snijegom u šumi da imamo dovoljno hrane i cuge.

Tako će se Hladno pivo u sljedećim danima moći posvetiti isključivo finalnom izboru pjesama koji će se nalaziti na albumu, završnom radu i aranžmanu na njima. Druga faza je odlazak u studio, no o tome vas naknadno obavijestimo...za sada je bitno da znate sljedeće:

Prvi singl s novog albuma očekujte sredinom ožujka a u kalendarima zabilježite subotu /16.4./ jer tada izlazi novi album Hladnog piva!

email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt