najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

FAKI XIV, NATJEČAJ !!! (p)
press,Tuesday 04 January 2011

www.attack.hr/faki

Ne gubi nadu, FAKI u gradu!
I ove godine pali reflektore kulture podzemlja!
FAKIrajmo zajedno javne prostore!

Imaš li predstavu, performance, plesnu točku, recitaciju, solažu, egzibicionističku blamažu, skandal, torturu, kulturni šok, aktivistički prosvjed ili punk-rock?! Ne budi lijen/a, i ti možeš biti Fattakin/a!!!
FAKIranje XIV. je od 19. - 22. svibnja 2011.
razvoj događanja pratite na www.attack.hr/faki

Prijavnicu skini i ispuni je čitko do roka sudnjeg 21.03.2011. (prvi dan proljeća)!
,
Tri koraka do FAKI-a:
1. precizno ispuni i isprintaj 3 formulara za prijavu
1. karta grupe
2. putna karta grupe / osobna karta članova
3. tehnička karta
2. Pripremi video/photo materijal na CD/ DVD
Sve prijave pregledavaju selektori grupa kojima je osnovni kriterij predstava. Svakako isprintaj ranije ispunjene formulare i spakiraj sve u kovertu!
Dodaj i foto materijal za uvrštavanje u programsku knjižicu i propagandne materijale.

3. Pošalji poštom
Materijale, kontakte, CD - fotke, DVD + isprintane formulare pošalji s datumom najkasnijim 21. ožujka 2011. Ukoliko je potrebno FAKI tim će kontaktirati grupu u vezi dodatnih pitanja ili materijala. Za svaki slučaj, aplikacije i fotke pošalji na e-mail.

Napomena: FAKI tim ne vraća pristigle materijale.

Adresa:
AKC MEDIKA
FESTIVAL ALTERNATIVNOG KAZALIŠNOG IZRIČAJA - FAKI
Pierottijeva 11, 10 000 Zagreb
HRVATSKA

e-mail: fakifest@gmail.com

Festival pokriva:
• putne troškove
• smještaj i veganski obrok za trajanja festivala
• promociju u lokalnim medijima
• prostor za izvedbu
• tehničku podršku


Što je FAKI?
FAKI (Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja) neprofitan je kazališni festival s naglaskom na subverzivne kazališne marginalce. Organizira ga već 12 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar.

Tko su subverzivni kazališni marginalci?
Grupe i pojedinci koji prakticiraju kazališni izričaj, ali ih je nemoguće svrstati u postojeći pravac, kazališnu kuću, ili pokret, ili u bilo koji sustav binarnih opozicija. Sadržajna poveznica je subverzija koja šokira, upozorava, ili naprosto komentira dominantnu kulturu kazališnim i srodnim jezicima.

FAKI je neprofitan, što to znači?
Svi programi su besplatni, festival ne ostvaruje profit i svi prihodi namijenjeni su ispunjavanju financijskog plana koji je u naprijed definiran. FAKI ovisi o donacijama i raznim oblicima pokroviteljstva. Organizacija je otvorena za sponzorske pregovore, ali s naglaskom na neprofitni karakter festivala koji je nespojiv s uvriježenim obicima oglašavanja velikih sponzora. FAKI ne honorira izvođače.

FAKI otkriva alternativu kazalištu kakvo poznamo
Povezivanjem različitih marginalnih/off skupina nastaje razmjena ideja i stilova. Za vrijeme festivala, grupe i pojedinci razvijaju svoj izričaj inspirirani jedni drugima. FAKI nije samo festival već je i okupljanje. Okupljanje zbog osvajanja javnog prostora i njegovog kontaminiranja alternativnim sadržajem.

O Attack!-u
Attack! je nestranačka, neprofitna, nevladina, volonterska udruga građana koja stvara i širi kulturnu i političku alternativu te alternativnu ekonomiju, osiguravajući
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1643
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt