najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

FAKI XIV, NATJEČAJ !!! (p)
press,Tuesday 04 January 2011

www.attack.hr/faki

Ne gubi nadu, FAKI u gradu!
I ove godine pali reflektore kulture podzemlja!
FAKIrajmo zajedno javne prostore!

Imaš li predstavu, performance, plesnu točku, recitaciju, solažu, egzibicionističku blamažu, skandal, torturu, kulturni šok, aktivistički prosvjed ili punk-rock?! Ne budi lijen/a, i ti možeš biti Fattakin/a!!!
FAKIranje XIV. je od 19. - 22. svibnja 2011.
razvoj događanja pratite na www.attack.hr/faki

Prijavnicu skini i ispuni je čitko do roka sudnjeg 21.03.2011. (prvi dan proljeća)!
,
Tri koraka do FAKI-a:
1. precizno ispuni i isprintaj 3 formulara za prijavu
1. karta grupe
2. putna karta grupe / osobna karta članova
3. tehnička karta
2. Pripremi video/photo materijal na CD/ DVD
Sve prijave pregledavaju selektori grupa kojima je osnovni kriterij predstava. Svakako isprintaj ranije ispunjene formulare i spakiraj sve u kovertu!
Dodaj i foto materijal za uvrštavanje u programsku knjižicu i propagandne materijale.

3. Pošalji poštom
Materijale, kontakte, CD - fotke, DVD + isprintane formulare pošalji s datumom najkasnijim 21. ožujka 2011. Ukoliko je potrebno FAKI tim će kontaktirati grupu u vezi dodatnih pitanja ili materijala. Za svaki slučaj, aplikacije i fotke pošalji na e-mail.

Napomena: FAKI tim ne vraća pristigle materijale.

Adresa:
AKC MEDIKA
FESTIVAL ALTERNATIVNOG KAZALIŠNOG IZRIČAJA - FAKI
Pierottijeva 11, 10 000 Zagreb
HRVATSKA

e-mail: fakifest@gmail.com

Festival pokriva:
• putne troškove
• smještaj i veganski obrok za trajanja festivala
• promociju u lokalnim medijima
• prostor za izvedbu
• tehničku podršku


Što je FAKI?
FAKI (Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja) neprofitan je kazališni festival s naglaskom na subverzivne kazališne marginalce. Organizira ga već 12 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar.

Tko su subverzivni kazališni marginalci?
Grupe i pojedinci koji prakticiraju kazališni izričaj, ali ih je nemoguće svrstati u postojeći pravac, kazališnu kuću, ili pokret, ili u bilo koji sustav binarnih opozicija. Sadržajna poveznica je subverzija koja šokira, upozorava, ili naprosto komentira dominantnu kulturu kazališnim i srodnim jezicima.

FAKI je neprofitan, što to znači?
Svi programi su besplatni, festival ne ostvaruje profit i svi prihodi namijenjeni su ispunjavanju financijskog plana koji je u naprijed definiran. FAKI ovisi o donacijama i raznim oblicima pokroviteljstva. Organizacija je otvorena za sponzorske pregovore, ali s naglaskom na neprofitni karakter festivala koji je nespojiv s uvriježenim obicima oglašavanja velikih sponzora. FAKI ne honorira izvođače.

FAKI otkriva alternativu kazalištu kakvo poznamo
Povezivanjem različitih marginalnih/off skupina nastaje razmjena ideja i stilova. Za vrijeme festivala, grupe i pojedinci razvijaju svoj izričaj inspirirani jedni drugima. FAKI nije samo festival već je i okupljanje. Okupljanje zbog osvajanja javnog prostora i njegovog kontaminiranja alternativnim sadržajem.

O Attack!-u
Attack! je nestranačka, neprofitna, nevladina, volonterska udruga građana koja stvara i širi kulturnu i političku alternativu te alternativnu ekonomiju, osiguravajući
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt