najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Predstava Projekt: 12/2 u pulskom INK-u 22. prosinca 2010. (p)
press,Tuesday 21 December 2010

Istarsko narodno kazalište

Predstavu iz produkcije Svaralačke mreže Zebra, Zagreb:

„PROJEKT 12/2“ autorski je projekt Slobodana Karajlovića, Olje Lozica, Ane Vilenica, Ivane Krizmanić, Csille Barath-Bastajić, Romine Vitasović, Marije Tadić i Tanje Smoje.

Igraju: Csilla BARATH-BASTAJIĆ, Ivana KRIZMANIĆ, Tanja SMOJE, Marija TADIĆ, Ana VILENICA, Romina VITASOVIĆ

22. prosinca 2010. u 20 sati na Maloj sceni INK

Predstava traje 60 minuta.




Projekt: 12/2

Saznajte što šest mladih glumica ima za reći o sebi, kazalištu i svakodnevnom životu.

Ovaj autorski rad nastao je u suradnji šest glumica, Ane Vilenice, Ivane Krizmanić, Csille Barath-Bastajić, Romine Vitasović, Marije Tadić i Tanje Smoje, dramaturginje Olje Lozice i Slobodana Karajlovića.

Predstava se sastoji od niza monologa u kojima glumice progovaraju o osobnim problemima, kazališnom pozivu, ljubavnim zavrzlamama i mnogim drugim stvarima. Pa se tako Ivana Krizmanić između ostalog bavi i raznim vrstama smijeha dok Tanja Smoje objašnjava kako funkcionira njezin organizam; gdje se nalazi vatrogasna a gdje policijska postaja i naravno, hitna pomoć. Csilla Barath-Bastaić bavi se egzibicionizmom u kazalištu a Ana Vilenica nemogućim ritmom života koji nameće glumački poziv. I dok Romina Vitasović pleše do iznemoglosti, Marija Tadić priča o tome kako joj njezina vrlo doslovna vizualizacija otežava život.

Bez scenografije, kostima i svjetlosnih efekata, na praznoj pozornici, šest glumica će vas u nešto više od sat vremena uvući u svoje priče nastale prema biografskim elementima.

Projekt 12/2 nastao je u sklopu projekta koji je prije nešto više od godine dana pokrenula Ellen Stewart u suradnji sa ZKM-om. Produkcijsku podršku Projektu 12/2 pruža stvaralačka mreža Zebra.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt