najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Predstava Projekt: 12/2 u pulskom INK-u 22. prosinca 2010. (p)
press,Tuesday 21 December 2010

Istarsko narodno kazalište

Predstavu iz produkcije Svaralačke mreže Zebra, Zagreb:

„PROJEKT 12/2“ autorski je projekt Slobodana Karajlovića, Olje Lozica, Ane Vilenica, Ivane Krizmanić, Csille Barath-Bastajić, Romine Vitasović, Marije Tadić i Tanje Smoje.

Igraju: Csilla BARATH-BASTAJIĆ, Ivana KRIZMANIĆ, Tanja SMOJE, Marija TADIĆ, Ana VILENICA, Romina VITASOVIĆ

22. prosinca 2010. u 20 sati na Maloj sceni INK

Predstava traje 60 minuta.




Projekt: 12/2

Saznajte što šest mladih glumica ima za reći o sebi, kazalištu i svakodnevnom životu.

Ovaj autorski rad nastao je u suradnji šest glumica, Ane Vilenice, Ivane Krizmanić, Csille Barath-Bastajić, Romine Vitasović, Marije Tadić i Tanje Smoje, dramaturginje Olje Lozice i Slobodana Karajlovića.

Predstava se sastoji od niza monologa u kojima glumice progovaraju o osobnim problemima, kazališnom pozivu, ljubavnim zavrzlamama i mnogim drugim stvarima. Pa se tako Ivana Krizmanić između ostalog bavi i raznim vrstama smijeha dok Tanja Smoje objašnjava kako funkcionira njezin organizam; gdje se nalazi vatrogasna a gdje policijska postaja i naravno, hitna pomoć. Csilla Barath-Bastaić bavi se egzibicionizmom u kazalištu a Ana Vilenica nemogućim ritmom života koji nameće glumački poziv. I dok Romina Vitasović pleše do iznemoglosti, Marija Tadić priča o tome kako joj njezina vrlo doslovna vizualizacija otežava život.

Bez scenografije, kostima i svjetlosnih efekata, na praznoj pozornici, šest glumica će vas u nešto više od sat vremena uvući u svoje priče nastale prema biografskim elementima.

Projekt 12/2 nastao je u sklopu projekta koji je prije nešto više od godine dana pokrenula Ellen Stewart u suradnji sa ZKM-om. Produkcijsku podršku Projektu 12/2 pruža stvaralačka mreža Zebra.
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt