najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Programa Plesnog studija Art Dance u pulskom INK-u 21. prosinca 2010. (p)
press,Monday 20 December 2010

Istarsko narodno kazalište

Svake godine, pa tako i ove, plesni studio Art Dance već tradicionalno sprema svečani plesni program u ISTARSKOM NARODNOM KAZALIŠTU. Program će se održati 21.12.2010. jedan u 19,00 sati u INK-u. Ukupno 250-ak plesača plesnog studija Art Dance, u dobi od 3-35 godina, izvest će u plesnom kolažu koreografije stila jazz dance, modernog balleta, show dance-a i hip hopa. Šarolik i zabavan program u Božićnom duhu, kojeg su marljivo pripremali voditelji plesnog studija; Tatjana Samuele Ban, Kati Samuele Radolović, Dunja Pekišić, Antea Kezmić i Klara Pergolis. Program će voditi, sa iznenađenjem za one najmlađe, Djed Mraz i Bake Mrazice.

Cijena ulaznice je 25,00 kn.


PROGRAM ART DANCE 21.12.2010. Između svake točke prigušeno svjetlo dok se plesači namještavaju!!!!

Program počinje sa plesačima na sceni u polumraku sa tihom muzičkom podlogom.Ulazi Djeda Mraz i govori: Joooj...Šta je ovo? Pa program samo što nije počeo. Aj aj aj aj..,pa di ćemo mi plesati. Kati: Hočeš da izađemo?? Djed Mraz (Edi): Ajde,ajde slobodno izađite. Ana: Joj, Edi uvijek sve mora biti po tvom,Šta misliš da si najbolji?? Djed Mraz: Zar ja uvijek moram biti za sve kriv? Djed Mraz izlazi,a Ana mu vikne „mikrofooon“
Ulazi voditelj: Nakon ovog simpatičnog skeča nastavljamo u plesnom ritmu uz Ansambl i naprednu grupu plesnog studija Art dance, nakon kojih slijede oni najmlađi.

1.Gipssy Queens – Ansambl+napredna 3:41 MUZIKA
2.Zorro – Labin 1 3:00 NAMJEŠTAVANJ
3.Flintstones – Leptirići 2:00 MUZIKA
4.Rokerice – 3. Grupa 3.00 MUZIKA
5.Newsies – Labin 2 2.33 NAMJESTAVANJ
6.Freakum Dress – 4.Grupa 3.40 NAMJEŠTAVANJ
7.Amelie – Napredna mini 2:21 NAMJEŠTAVANJ

Voditelj: Napominjem da treninzi počinju 10.01.2011. i da roditelji izađu u hol po najmlađe. One kažu da ono što vas roditelje uveseljava to su oni svojim prisustvom u vašim životima. Na taj isti način njih uveseljava ples. I zato ce vam sada one nešto reci.
Tea: Želimo se zahvaliti našim voditeljicama, da osim što nas uče plesati one nas uče da budemo ustrajne u svemu,da tugu pretvorimo u veselje i suze u osmijeh.
Tea i Rea: I da ne zaboravimo da u životu možemo doseći sve što poželimo.
Voditelj: A sada se program nastavlja u ritmu twista.

8. Rock „n“ roll – 5.Grupa 3:04 NAMJEŠTAVANJ
9. Ljubavna – 3.Grupa 2:14 NAMJEŠTAVANJ
10.The Garden – Labin 3 2:30 NAMJEŠTAVANJ
11.Ana solo 1:47 NAMJEŠTAVANJ
12.Duet-Antea i Klara 2:34 NAMJEŠTAVANJ
13.Nightmare – 6.Grupa 4:28 NAMJEŠTAVANJ
14.When you look at me – Zvjezdice 2:20 NAMJEŠTAVANJ
15. Telephone – 7. Grupa 3:07 NAMJEŠTAVANJ
16.Hip-hop – Napredna 2:00 NAMJEŠTAVANJ
17.Afrika – Napredna junior 2:12 NAMJEŠTAVANJ
18.Lagana – Bubamare 2:46 NAMJEŠTAVANJ
19.Disco Dance – 2.Grupa 2:00 NAMJEŠTAVANJ
20.Shakira – Ansambl+napredna 2:30 NAMJEŠTAVANJ

Voditelj izlazi i pozove sve plesače na pozornicu na zajednički naklon. Nakon toga pozove pojedinačno sve voditeljice plesnog studija Art dance: Klara Pergolis, Antea Kezmić, Dunja Pekišić, Kati Samuele Radolović i Tatjana Samuele Ban. Voditelj: I sada za kraj zelimo vam poželjeti Sretan Božić i uspješnu Novu 2011. godinu i nek vam donese puno veselja!!
Tea,Rea,Ana i Edi (u jedan glas): I da ne zaboravite vidimo se 10.01.2011. Sretna Nova godina od Plesnog studija „Art dance“.


Između svake točke prigušeno svjetlo dok se plesači namještavaju!!!!

1. STARIJI ANSAMBL -CIRCUS 2,30 min-namj.

Voditeljica

2. 3 GRUPA -MARY POPPINS 2,30 min
3. 4 GRUPA -GRIEG MINOR MAKSIM M. 3,18 min
4. TEA -MY INNER SELF 1,50 min
5. LABIN 2 GRUPA -STURSTRUCK 2,56 min
6. MELANIA I PETRA -REMEMBER ME 2,00 min
7. 3 GRUPA -LUNA 2,28 min
8. 4 GRUPA -CHICAGO 2,30 min
9. TANJA -CONVERSATION WITH ME 1,45 min
10. NAPREDNA SREDNJA -TIME OF MY LIFE 3,33 min

Voditeljica

11. NAPREDNA GRUPA -MASKE 4,00 min
12. KATI SOLO -I DON'T BELIEVE YOU 1,45 min
13. ARIJANA SOLO -...... 2,35 min
14. MLAĐI ANSAMBL -ANOTHER WAY TO DIE 4,59 min
15. 6 GRUPA -BUBNJEVI 2,55 min
16. 8 GRUPA -I HATE THIS PART 2,30 min
17. 5 GRUPA -JAI HO 3,14 min
18. 6 GRUPA -LUTKICE 3,31 min

Voditeljica

19. 4 GRUPA -BIG JUNIORS HIP HOP 2,25 min
20. NAPREDNA G. -MAD IT ME HIP HOP 2,57 min
21. 6 GRUPA -PARTY PEOPLE HIP HOP 2,17 min
22. MLAĐI ANSAMBL -SUMMER 1,54 min
23. 10 GRUPA -HEART BEAT 3,31 min
24. STARIJI ANSAMBL -MADONNA 3,32 min
25. LABIN 3 GRUPA -WOMEN IN CHARG 2,53 min
26. 9 GRUPA -HALO 2,57 min

Voditeljica: PODJELA CVIJEĆA VODITELJIMA I SVI PLESAĆI NA POZORNICU OBRNUTIM REDOSLIJEDOM
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet Završena potpuna digitalizacija svih CineStar kina (p)
bullet RAF 2012: Održana press konferencija (p)
bullet Premijera lutkarske predstave 'Pekara Mišmaš' u ZKM-u (p)
bullet Kino Europa prikazuje canneskog slavodobitnika - film 'Turneja' Mathieua Amalrica (p)
bullet Kineski nacionalni cirkus 'Put svile', 25.4.2012. Dvorana Dražen Petrović (p)
bullet Knjiga 'Zločini u malom gradu' Marka Gimeneza za ljubitelje krimića (p)
bullet FILM: HARRISON, dokumentarni by Robert Jukić
bullet FILM: OPASNA METODA, biografska drama by Robert Jukić
bullet Knjiga 'Mrkli mrak, bez zvijezda' Stephena Kinga proglašena je najboljom knjigom mjeseca (p)
bullet FILM: JOHN CARTER, SF by Robert Jukić
bullet Roman 'Vožnja' James Sallisa za ljubitelje akcijskih krimića (p)
bullet FILM: KUPILI SMO ZOO, drama / komedija by Robert Jukić
bullet FILM: OPSTANAK, drama by Ada Jukić
bullet Roman 'Ubojice s razglednice' J. Pattersona i L. Marklund za ljubitelje napetih krimića (p)
bullet Roman 'Revolveraš : Kula tmine - knjiga prva' Stephena Kinga za fanove majstora fantastike (p)
bullet FILM: NOĆNI BRODOVI, drama by Ada Jukić
bullet Premijera predstave 'Lindarski kaban' u pulskom INK-u 9. ožujka 2012. (p)
bullet Edgar Degas – skulpture / 30. godina Galerije Klovićevi dvori (p)
bullet Snima se dokumentarni film o Dub Incorporationu koji dolaze u Zagreb 31. ožujka, 2012. (p)
bullet Premijera komedije 'Krletka' u Kerempuhu 10. ožujka 2012. (p)
bullet Redateljica Pouran Derakhshandeh i njenih sedam filmova u kinu Tuškanac (p)
bullet 'Video/Next' premijera u kino europa 12. ožujka 2012. (p)
bullet Filmovi S. Parajanova u zagrebačkom MM Centru (p)
bullet Film 'Slovenka' redatelja Damjana Kozolea u hrvatskim kinima (p)
bullet 'Krvna osveta' - novi film Joshue Marstona u hrvatskim kinima (p)
bullet Premijera filma 'Djeca su dobro' u Art kinu Grič (p)
bullet DOKUMENTARCI u MULTIPLEKSU: NA POČETKU BIJAŠE SVIJETLO & PROSVIJETLJENI by Ada Jukić
bullet 'Flekama' posebno priznanje 40. FEST- a (p)
bullet IZLOŽBA SOFIE THORSEN I MICHAELA KIENZERA, KUNSTHAUS GRAZ by Sonja Jeđud
bullet ZagrebDox 2012: Nagrada publike filmu 'Nije ti život pjesma Havaja' (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1642
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt