najF.I.L.M.F.I.L.M.


DVD
........................ najave
........................ VHS najave
........................ recenzije
........................ kultni film
kino
........................ najave
........................ recenzije
........................ festivali
........................ premijere
........................ kino raspored
TV
........................ kolumna
........................ recenzije
kazalište
........................ predstave
........................ festivali
........................ raspored
glazba
........................ CD/DVD
........................ koncerti
literatura
........................ knjige
........................ časopisi
........................ stvaralaštvo
izložbe
........................ osvrti

________________________________
Interview
Moram vam reći
Arheološki kutak

________________________________
forum
........................ oglasnik
newsletter
linkovi
Novosti - Home



Internet tjednik
F.I.L.M.
Izdavac Udruga Artikul

Programa Plesnog studija Art Dance u pulskom INK-u 21. prosinca 2010. (p)
press,Monday 20 December 2010

Istarsko narodno kazalište

Svake godine, pa tako i ove, plesni studio Art Dance već tradicionalno sprema svečani plesni program u ISTARSKOM NARODNOM KAZALIŠTU. Program će se održati 21.12.2010. jedan u 19,00 sati u INK-u. Ukupno 250-ak plesača plesnog studija Art Dance, u dobi od 3-35 godina, izvest će u plesnom kolažu koreografije stila jazz dance, modernog balleta, show dance-a i hip hopa. Šarolik i zabavan program u Božićnom duhu, kojeg su marljivo pripremali voditelji plesnog studija; Tatjana Samuele Ban, Kati Samuele Radolović, Dunja Pekišić, Antea Kezmić i Klara Pergolis. Program će voditi, sa iznenađenjem za one najmlađe, Djed Mraz i Bake Mrazice.

Cijena ulaznice je 25,00 kn.


PROGRAM ART DANCE 21.12.2010. Između svake točke prigušeno svjetlo dok se plesači namještavaju!!!!

Program počinje sa plesačima na sceni u polumraku sa tihom muzičkom podlogom.Ulazi Djeda Mraz i govori: Joooj...Šta je ovo? Pa program samo što nije počeo. Aj aj aj aj..,pa di ćemo mi plesati. Kati: Hočeš da izađemo?? Djed Mraz (Edi): Ajde,ajde slobodno izađite. Ana: Joj, Edi uvijek sve mora biti po tvom,Šta misliš da si najbolji?? Djed Mraz: Zar ja uvijek moram biti za sve kriv? Djed Mraz izlazi,a Ana mu vikne „mikrofooon“
Ulazi voditelj: Nakon ovog simpatičnog skeča nastavljamo u plesnom ritmu uz Ansambl i naprednu grupu plesnog studija Art dance, nakon kojih slijede oni najmlađi.

1.Gipssy Queens – Ansambl+napredna 3:41 MUZIKA
2.Zorro – Labin 1 3:00 NAMJEŠTAVANJ
3.Flintstones – Leptirići 2:00 MUZIKA
4.Rokerice – 3. Grupa 3.00 MUZIKA
5.Newsies – Labin 2 2.33 NAMJESTAVANJ
6.Freakum Dress – 4.Grupa 3.40 NAMJEŠTAVANJ
7.Amelie – Napredna mini 2:21 NAMJEŠTAVANJ

Voditelj: Napominjem da treninzi počinju 10.01.2011. i da roditelji izađu u hol po najmlađe. One kažu da ono što vas roditelje uveseljava to su oni svojim prisustvom u vašim životima. Na taj isti način njih uveseljava ples. I zato ce vam sada one nešto reci.
Tea: Želimo se zahvaliti našim voditeljicama, da osim što nas uče plesati one nas uče da budemo ustrajne u svemu,da tugu pretvorimo u veselje i suze u osmijeh.
Tea i Rea: I da ne zaboravimo da u životu možemo doseći sve što poželimo.
Voditelj: A sada se program nastavlja u ritmu twista.

8. Rock „n“ roll – 5.Grupa 3:04 NAMJEŠTAVANJ
9. Ljubavna – 3.Grupa 2:14 NAMJEŠTAVANJ
10.The Garden – Labin 3 2:30 NAMJEŠTAVANJ
11.Ana solo 1:47 NAMJEŠTAVANJ
12.Duet-Antea i Klara 2:34 NAMJEŠTAVANJ
13.Nightmare – 6.Grupa 4:28 NAMJEŠTAVANJ
14.When you look at me – Zvjezdice 2:20 NAMJEŠTAVANJ
15. Telephone – 7. Grupa 3:07 NAMJEŠTAVANJ
16.Hip-hop – Napredna 2:00 NAMJEŠTAVANJ
17.Afrika – Napredna junior 2:12 NAMJEŠTAVANJ
18.Lagana – Bubamare 2:46 NAMJEŠTAVANJ
19.Disco Dance – 2.Grupa 2:00 NAMJEŠTAVANJ
20.Shakira – Ansambl+napredna 2:30 NAMJEŠTAVANJ

Voditelj izlazi i pozove sve plesače na pozornicu na zajednički naklon. Nakon toga pozove pojedinačno sve voditeljice plesnog studija Art dance: Klara Pergolis, Antea Kezmić, Dunja Pekišić, Kati Samuele Radolović i Tatjana Samuele Ban. Voditelj: I sada za kraj zelimo vam poželjeti Sretan Božić i uspješnu Novu 2011. godinu i nek vam donese puno veselja!!
Tea,Rea,Ana i Edi (u jedan glas): I da ne zaboravite vidimo se 10.01.2011. Sretna Nova godina od Plesnog studija „Art dance“.


Između svake točke prigušeno svjetlo dok se plesači namještavaju!!!!

1. STARIJI ANSAMBL -CIRCUS 2,30 min-namj.

Voditeljica

2. 3 GRUPA -MARY POPPINS 2,30 min
3. 4 GRUPA -GRIEG MINOR MAKSIM M. 3,18 min
4. TEA -MY INNER SELF 1,50 min
5. LABIN 2 GRUPA -STURSTRUCK 2,56 min
6. MELANIA I PETRA -REMEMBER ME 2,00 min
7. 3 GRUPA -LUNA 2,28 min
8. 4 GRUPA -CHICAGO 2,30 min
9. TANJA -CONVERSATION WITH ME 1,45 min
10. NAPREDNA SREDNJA -TIME OF MY LIFE 3,33 min

Voditeljica

11. NAPREDNA GRUPA -MASKE 4,00 min
12. KATI SOLO -I DON'T BELIEVE YOU 1,45 min
13. ARIJANA SOLO -...... 2,35 min
14. MLAĐI ANSAMBL -ANOTHER WAY TO DIE 4,59 min
15. 6 GRUPA -BUBNJEVI 2,55 min
16. 8 GRUPA -I HATE THIS PART 2,30 min
17. 5 GRUPA -JAI HO 3,14 min
18. 6 GRUPA -LUTKICE 3,31 min

Voditeljica

19. 4 GRUPA -BIG JUNIORS HIP HOP 2,25 min
20. NAPREDNA G. -MAD IT ME HIP HOP 2,57 min
21. 6 GRUPA -PARTY PEOPLE HIP HOP 2,17 min
22. MLAĐI ANSAMBL -SUMMER 1,54 min
23. 10 GRUPA -HEART BEAT 3,31 min
24. STARIJI ANSAMBL -MADONNA 3,32 min
25. LABIN 3 GRUPA -WOMEN IN CHARG 2,53 min
26. 9 GRUPA -HALO 2,57 min

Voditeljica: PODJELA CVIJEĆA VODITELJIMA I SVI PLESAĆI NA POZORNICU OBRNUTIM REDOSLIJEDOM
email to someone printer friendly

Ocjena:
0%


bullet R.E.M.
bullet Žedno uho u Tvornici od 13. svibnja do 4. lipnja 2012. (p)
bullet Saša Božić u Teatru &TD priprema Marinkovićevu 'Gloriju' (p)
bullet 'How To Make – Ideen, Notationen, Materialisierungen' at Kunsthaus Dresden (p)
bullet Plavi ciklus: Pogorelić i Kitajenko u Lisinskom 23. ožujka 2012. (p)
bullet Zagrebačka filharmonija sezona 2012/2013: Press konferencija (p)
bullet Animafest 2012: Press konferencija (p)
bullet 36.Smotra kazališnih amatera Zagreba - SKAZ - 23.03/04.04.2012. (p)
bullet Festival hrvatskog animiranog filma po treći put u Zagrebu (p)
bullet Četiri hrvatska filma u natjecateljskom programu Annecyja (p)
bullet Poziv na radionicu 'Osnove tehnika rada s filmom'! (p)
bullet Cineplexx East - Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe dolazi u Zagreb (p)
bullet Dani hrvatskog filma 2012: Kritični dani na 21. Danima hrvatskog filma (p)
bullet The Unschool Art School MFA/PhD (p)
bullet T.A.L.K. A.B.O.U.T. P.O.R.N. (p)
bullet Izložba '...Crteži iii' u Galeriji Anex (p)
bullet FILM: ŽENSKA PRAVA HOĆU, drama by Ada Jukić
bullet In memoriam IVICA PERCL 16.3.2007.-16.3.2012. (p)
bullet Jonathan Franzen u Zagrebu (p)
bullet Poziv umjetnicima za IETM Zagreb (p)
bullet Na 100.00 volta - Zagrebačka filharmonija, maestro Schiffman i pijanist Boyde (p)
bullet Worldwide deadline reminder: jobs, scholarships, competitions, residencies, exhibitions (p)
bullet Potpora fonda Eurimages filmskim projektima 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana i 'Cure' Andreje Štake
bullet Kultura promjene SC poziva na radionicu Glas kao tijelo, tekst kao glazba! (p)
bullet Svečano otvoren Zgraf 11 (p)
bullet otvaranje josip kaniza (p)
bullet Sale of contemporary Arab, Turkish and Iranian photography at CMOOA's (p)
bullet Exhibition of Hervé Fischer at the Gallery Parisienne (p)
bullet Stephan Balkenhol at DEWEER gallery (p)
bullet Graduate Course in Art Practise in Cyprus (p)
bullet Nakon tri godine Rebel Star ponovno u Teatru &TD (p)
bullet Sunnysiders - Licence to Blues - Koncertna promocija (p)
bullet Picksiebner koncert u Hard Placeu (p)
bullet NICO DOCKX at PREMIERE OPENING of ESTHER DONATZ GALLERY. 17 MARCH 2012 (p)
bullet Prezentacija Vodiča HMNU (p)
bullet Geenger Records traži suradnike! (p)
bullet ALASKA vas poziva na rokkanje_najava (p)
bullet RockLive Festival - promjena termina i prijave bendova (p)
bullet 'TRAŽI SE PRIJATELJ' - glazbom protiv nasilja (p)
bullet 'Uskršnja jaja' na Filmskom festivalu Tribeca (p)

Ime:

Lozinka:


Zapamti me



Koji igrani filmski žanr odgovara recesijskoj stvarnosti:

Komedija

Drama

Horor

Krimi film



Glasova: 1640
Stare ankete

All rights reserved. F.I.L.M © 2011. Since 22.01.2003.
Naše tekstove je moguće pratiti preko RSS i TXT servisa.
news.xml - news.txt